Ben de Düslerimin Prensi zamaninda üye olmustum, ilk Yul için yorum yapmistim ...
|
What Was The First Message You Write In Forum?
|
|
Ben de Düslerimin Prensi zamaninda üye olmustum, ilk Yul için yorum yapmistim ...
Benim ilk mesajim Yi San fan klubeydi 'benide üye eder misiniz?' demistim ...
Valla hatirlamiyorum ama sanirim ya big bang yada saraydaki mücevher di galiba.
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Yeni konun hayirli olsun Betül.
Valla bende tam hatirlamiyorum ama düslerimin prensi zamaninda üye oldugum için onunla ilgili bir seydir sanirim özellikle yul'la ilgilidir sanirim.
![]() Usagi: I Want to see You, Mamo-chan! Seiya: Am I not good enough?
Canim eger hatirlamiyorsan herhangi bir bölüme yazdigin cevapta senin mesajinin altinda bul bölümü var oradan ilk yazdigiin mesaja bakabilirsin.
http://www.korea-fans.com/forum/search.p...id=&page=7 Bak burdan.
Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
Kardesim ei-chan la ben malum ayni bilgisayari kullaniyoruz.O ilk mesaj yazacagi zaman benim oturumum açikmis ama farketmemis.DBSK Fan klüp'e selam ben gülsüm beni de ekleyin fana falan yazmis ama ben yazmisim gibi olmus.
Yani ilk mesajim bu oluyor galiba.
14-11-2009, Saat: 9:50
(Son Düzenleme: 10-09-2010, Saat: 3:10, Düzenleyen: hyun(mehtap).)
Benim ilk yazdigim mesaj Kore dizisinde hangi karakteri seslendirmek isterdiniz?e Hyorin yazmistim
(14-11-2009, Saat: 0:01)Koreli_kiz yazdı: Canim eger hatirlamiyorsan herhangi bir bölüme yazdigin cevapta senin mesajinin altinda bul bölümü var oradan ilk yazdigiin mesaja bakabilirsin. Hmm yeni ögrendim tesekkür ederim. Düslerimin prensi 24. bölüme dizinin bitmesi ile ilgili bir seyler yazmisim
![]() Usagi: I Want to see You, Mamo-chan! Seiya: Am I not good enough?
14-11-2009, Saat: 14:27
Bende Yoon Eun Hye Fan Klübü'ne ''Benide araniza alirmisiniz'' yazmistim
My Love JJ <3<3<3<3<3 TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
15-11-2009, Saat: 18:37
2008'in son günlerinde Kim Jeong Hoon'un sayfasina resim koymusum.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|