Ben Korean Language bölümüne yazmistim.
|
What Was The First Message You Write In Forum?
|
|
Ben Korean Language bölümüne yazmistim.
Ilk mesajimi Zoraki Prens (Goong S) Komik Çalismalar bölümüne yazmisim.
![]() 🖤BTS🖤
08-09-2010, Saat: 12:56
Dbsk Imza Ve Avatarlari konusuna çalismalarimi koymusum.
08-09-2010, Saat: 13:01
Ilk ne foruma bile ne yazdigimi hatirlamiyorum.
08-09-2010, Saat: 15:47
(06-05-2008, Saat: 23:25)wiseacre_daisy yazdı: Ben yeni üye oldum bu siteye. bugüne kadar haberim yoktu böyle bir siteden malesef Iste ilk mesajim. Ji jin hee'nin konusuna yazmistim. Saraydaki mücevher'in ilk yayinlandigi zamanlardi. Hey gidi günler.
Konu: So Ji Sub / 소지섭
Mesaj: Cvp: So Ji Sub Pek yakisikli sayilmasa da masallah süper oyuncu olacak ki bu kadar ödül almis. Bunu yazmisim
...
♥ TVXQ5
10-09-2010, Saat: 2:56
(Son Düzenleme: 10-09-2010, Saat: 2:57, Düzenleyen: ''vahide''.)
My Girl dizisi ilk izledigim Kore dizisiydi ve My Girl sayesinde üye olmustum buraya.My Girl'ün karizmasi Lee Dong Wook için sunlari yazmisim;
''gong chang çokk tatli yaaaa paylasimlariniz için sagolun hepsi süperrr ''Amanin. ![]() 2009 yilinin Haziran ayinda yazilmis. ![]() Ben o zaman saka gibiymisim. ![]() Uzatma,noktalama isareti yok ve özel isimler küçük yazilmis. ![]() Geçmise dönmek bayagi yipratici oldu.
![]() City Hunter~ ''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥'' `TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu
"Soseona'yi sever çünkü Soseona'ya gerçekten asik.Ilk,tek ve son.
Yesoya ile yalnizca evlendi.Kalbinde Yesoya'nin yeri var ama Soseona'nin yeri bambaska.Soseona diyorum. "Benim ilk mesajim bu olmus.Efsane Prens, izledigim ilk Kore dizisi; Han Hye Jin,hayran oldugum ilk Koreli aktris ve Soseona,ilk favori Koreli kadin karakterim.
10-09-2010, Saat: 20:52
Lee Jun Ki Fan Kulübe "Üye olmak istiyorum." diye yazmisim.
O gün Jun Ki 'nin dogum günüydü, foruma bir gün önce üye olabilmistim ve dogum günü mesaji yazmak için Fan Kulübün de üyesi olmam gerek diye düsünüyordum. Neyse ki ayni gün hem kulübe katilmis hem de mesajimi gönderebilmisim. ![]() Yaklasik bes ay önceydi, ama bana çok daha uzun zaman geçmis gibi geliyor.
Scholar Who Walks The Night
Joseon Shooter_ Two Weeks_ Arang&Magistrate Hero_ İljimae_ TimeB.Dog&Wolf_ My Girl_ King&Clown Lee Jun Ki Seninle aynı gökyüzü altında yaşamak daima onur verici 20'li yaşlarından gurur duyduk 30'lardan da gurur duyuyoruz İyi ki varsın. |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|