yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Was The First Message You Write In Forum?
Ben Korean Language bölümüne yazmistim. Biggrin
Ilk mesajimi Zoraki Prens (Goong S) Komik Çalismalar bölümüne yazmisim. BiggrinBiggrin
🖤BTS🖤
Dbsk Imza Ve Avatarlari konusuna çalismalarimi koymusum. Biggrin
"Güneş doğup batıp, mevsim değiştiğinde iyileşeceğimi sanmıştım.
Senin yerin derinlerime işlemiş, yaran kapanmıyor"

✿
FT ISLAND - MEMORY
Ilk ne foruma bile ne yazdigimi hatirlamiyorum. Onay
(06-05-2008, Saat: 23:25)wiseacre_daisy yazdı: Ben yeni üye oldum bu siteye. bugüne kadar haberim yoktu böyle bir siteden malesef Sad

Ben Ji Jin-Hee'yi ilk defa geçen yil 'perhaps love' filminde izleyip hayran olmustum o günden beri de elimden geldigi kadar yaptiklarini takip etmeye çalisiyorum. Saraydaki mücevher dizisinde de harika. Smile

Iste ilk mesajim. Ji jin hee'nin konusuna yazmistim. Saraydaki mücevher'in ilk yayinlandigi zamanlardi. Hey gidi günler. Aglaelsalla
Konu: So Ji Sub / 소지섭
Pek yakisikli sayilmasa da masallah süper oyuncu olacak ki bu kadar ödül almis.

Bunu yazmisim Biggrin
...

♥
TVXQ5
My Girl dizisi ilk izledigim Kore dizisiydi ve My Girl sayesinde üye olmustum buraya.My Girl'ün karizmasi Lee Dong Wook için sunlari yazmisim;

''gong chang çokk tatli yaaaa Biggrin paylasimlariniz için sagolun hepsi süperrr Biggrin''

Amanin. Biggrin
2009 yilinin Haziran ayinda yazilmis. Biggrin
Ben o zaman saka gibiymisim. Biggrin
Uzatma,noktalama isareti yok ve özel isimler küçük yazilmis. Biggrin
Geçmise dönmek bayagi yipratici oldu. Dodgy Biggrin

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

"Soseona'yi sever çünkü Soseona'ya gerçekten asik.Ilk,tek ve son. Opucuk Yesoya ile yalnizca evlendi.Kalbinde Yesoya'nin yeri var ama Soseona'nin yeri bambaska.
Soseona diyorum. Onay "
Benim ilk mesajim bu olmus.Efsane Prens, izledigim ilk Kore dizisi; Han Hye Jin,hayran oldugum ilk Koreli aktris ve Soseona,ilk favori Koreli kadin karakterim. Opucuk

Lee Jun Ki Fan Kulübe "Üye olmak istiyorum." diye yazmisim.
O gün Jun Ki 'nin dogum günüydü, foruma bir gün önce üye olabilmistim ve dogum günü mesaji yazmak için Fan Kulübün de üyesi olmam gerek diye düsünüyordum. Neyse ki ayni gün hem kulübe katilmis hem de mesajimi gönderebilmisim. Biggrin
Yaklasik bes ay önceydi, ama bana çok daha uzun zaman geçmis gibi geliyor. Smile
Scholar Who Walks The Night
Joseon Shooter_ Two Weeks_ Arang&Magistrate
Hero_ İljimae_ TimeB.Dog&Wolf_ My Girl_ King&Clown

Lee Jun Ki
Seninle aynı gökyüzü altında yaşamak daima onur verici
20'li yaşlarından gurur duyduk
30'lardan da gurur duyuyoruz
İyi ki varsın.
"Master of Study fan clup'üne benide üye yapar misiniz?" yazmistim . (Tabi ben öyle hatirliyorum baskada olabilir. )
❤SS501 & A-JAX & AZIATIX & INFINITE❤
❤OnLm96❤

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi