yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Was The First Korean Dramas Watched?
ben il olarak saraydaki mücevheri izledim.maalesef denizler imparatoru ekranlardayken korenin asyada oldugunu bile bilmiyodum.hiç alakam yoktu.ama iyiki saraydaki mücevheri izlemisim.sonra koreye baglandim.Onay
[Resim: tumblr_lmwz6wSie11qao9wxo1_250.gif]

대한민국
And we, as Cassiopeia,
will protect our five stars; to guide them when they’re lost
Saraydaki mücevheri izlemistim.
Ben ilk Denizler Imparatoru'nu izlemistim.
bende ilk olarak saraydaki mücevheri izledim kerdesim sayesinde..
Ilk önce kardesim basladi islemeye bende ona ne buluon kizim bu çinlilerden diyip duruodum sonra bölümler ilerledikçe baglanmaya basladim Saraydaki mücevher, düslerimin prensi, Sarayin rüzgari , zoraki prens , Efsane prens derken iyice baglandim sonra trtden izlemek bana yetmedi intten coffee prince, my girl , Boys Over Flowers 'i izledim.Artik o kadar alismisim ki koreliler bana koreli gibi gelmio.. BiggrinBiggrin annemler ne bu herkes birbirine benzio diyo ama ben bi türlü onlari birbirine benzetemiom BiggrinBiggrinBiggrinBiggrin

Trt de yayinlaniyordu düslerimin prensi 11. bölümünü izlemistim sonrada merak edip internetten ilk bölümlerine baktim sonrada devami geldi..Smile

Jang Geun Suk Fan Club
¯`´•.¸(¯`´•.¸ ♥♥♥ Se7eN Fan Club ♥♥♥ ¸.•´´¯)¸.•´ ¯)
°SS501 Fan Club°
My Girldü Smile

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

ilk olarak düslerimin prensini izledim sonra efsane prensin son 4 bölümü (yalniz o son 4 bölümde songcumun hastasi oldum )sonra saraydaki mücevher simdide DENIZLER IMPARATORU ve bunla songcuma olan askim deprestiAglaelsallaAglama
İmzanız 400*103 boyutunu aştığı için silinmiştir.
ben ilk olarak saraydaki mücevheri izledim ve korelilere hayran oldum daha sonra yayinlanan kore dizilerinin hiçbirini kaçirmadimOnay
İmzanız 400*103 pikseli aşmamalı.

Joo Ji Hoon Fan Clup
Korea-Fans FAN CLUP

ilk olarak yani tutku ile düslerimin presi ile basladim ama bazen sarayin rüzgarini seyrediyodum ama okul yüzünde ve oks'ye hazirlik yüzünde seyredemiyodumSmile
Dae Jang Geum tabikide o dizi kalbimin en özel yerinde ;)
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

♥BoA♥ SNSD(Girls' Generation)♥We're S♡NE ♥

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi