12-11-2012, Saat: 18:38
Oppam Choi Minho Gülüşünü seviyorum çünkü içimi ısıtıyo
![[Resim: itlt.jpg]](http://img440.imageshack.us/img440/9970/itlt.jpg)
SONE - E.L.F - EXOtic
------------------------------
SOOYOUNGSTER & FANTAOSTIC
------------------------------
SOOYOUNGSTER & FANTAOSTIC
|
What Qualities Do You Like About Your Oppa?
|
|
12-11-2012, Saat: 18:38
Oppam Choi Minho Gülüşünü seviyorum çünkü içimi ısıtıyo
![]() SONE - E.L.F - EXOtic
------------------------------ SOOYOUNGSTER & FANTAOSTIC
12-11-2012, Saat: 20:03
herşeyini.. onu o olduğu için seviyorum
12-11-2012, Saat: 21:24
Benim oppam Lee Jun Ki
Onun en çok gözlerini severim,bir de karizmasını ![]() Bazı hareketlerini de gördüm.O yüzden de çok severim ben oppamı
Raise your words,not your voice. It is rain that grows flowers, not thunder. Rumi.
05-12-2013, Saat: 15:25
Ben Kim Kyu Jong'u çok seviyorum. Çok tatlı, çok kibar, çok nazik, sesi mükemmel ve özellikle de dilinin peltek olması onu daha fazla tatlı kılıyor.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID
K-POP BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ LEE CHANGSUB
06-12-2013, Saat: 21:25
Çok mutevazı, çok değişik aslen saf biri. Böyle hoşuma gidiyor havalı hareketleri, ezbere bildiğim hareketleri diyebilirim.
Ve tabiki meşhur gülüşü. Daha yakından tanıyabilseydim, merak ediyorum.
15-04-2014, Saat: 19:48
Park Jung Min: Bana benzeyen inadını, kendine olan güvenini, cesur, şirin, komik ve bunlarla birlikte de karizma olabilmesini seviyorum.
Lee Hong Ki: Sesine tek kelimeyle bayılıyorum. Bence çok farklı bir sesi var. Şuana kadar duyduğum hiç bir ses gibi değil. Ne Korece'de, ne Türkçe'de, ne İngilizce'de hiçbir dilde... Ayrıca çok neşeli, samimi ve cana yakın geliyor. Bide yüzünü çok beğeniyorum. Jung Yong Hwa: Açıkçası neden sevdiğime pek neden gösteremiyorum. Ama bir elektirik alıyorum kendisinden. Dürüst ve samimi biri gibi geliyor. |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|