yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Qualities Do You Like About Your Oppa?
Benim Oppam Kim Hyun Jun. Ilk Love Ya Klibinde Görmüstüm (Biraz Geç Degilmi Durtuk) Vurulmustum Ona O Zaman. Yani Sonuç Olarak En SEvdigim Özelligi Sarki Söylerkenki Karizmasi. Kalp

Song il-gook'un tüm özelliklerini seviyorum. Opucuk
Herkesin ortak sebebi çok tatli yakisikli sevecen sicakkanli ve güzel gülüslü olmalari bence baska ekleyecek olan. OnayOnay
(24-07-2010, Saat: 18:01)*Lee Hyo Jin* yazdı: Oppanin ne oldugunu bilmiyorum.Ama yorumlariniza göre cevep verecegim.Benim aslinda hepsi de(ama birini seçecegim.)SmileSONG IL GOOKSmile diyorum.

Korede kizlar babalarina ve sevgililerine oppa derler. Biz de onlarin hayrani oldugumuz için oppa diyoruz. Onay
Çok seker ve içindeki çocuk sevgisini yasatmis ah ah oppam benim tam benim gibi çocuksu. Biggrin
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
Benim biricik Oppam Kim Hyun Joong Onu bu denli sevmem tek bir nedene bagli degil...Opucuk Ama en çok sevdigim yani var ki bu yüzden ondan vazgeçemiyorum Onay Gizemli ve her zaman anlasilmaz..Saklan Bazen yaramazlik yapip annesinden saklanan çocuk gibi tavirlara bürünmesi :icon­­_redface:....
G-dragon !! Smile Ben onun herseyini seviyorum. Smile Biggrin
Gülüsü ,tatliligi , yakisikliligi ... Smile Hepsini. Kalp
KWON JI YONG bnmmmmm oppam onu her haliyle seviyorum hiç sevmedigim yönü yok ama gülüsü beni kalbimden vuruyor ahh oppam ahh askim bnm yha = Kalp Kalp Kalp

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[Resim: nfzzk.gif][Resim: bugq9.gif]

Karizmatikligi beni öldürüyor Smile
Ve sesi çok güzel Smile Michael Jackson sarkilarini süper söylüyor Smile
SeungRi'nin neseli ruh halini çok seviyorum. Umarim sonsuza kadar böyle kalir ve her zaman gülümser Kalp
[Resim: QINqfWX.gif]

♥

~Korelee~♥Snowflake

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi