yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Qualities Do You Like About Your Oppa?
Jung Min'imin Kalp o sicacik gülüsü benim içimi eritiyor bana huzur veriyor. Smile Kalp
Onu düsünürken ister istemez yüzümde bir gülümseme oluyor bana kalirsa beni bu Jung min'imin askindan kimse vazgeçiremez. Kalp Opucuk

Opucuk Paylasim için sagol.
★ ★ Elbette yıldızlar bir gün parlar~! ★ ★
OnayBenim oppamin karizma karizma bakmasindan ve o bebek yuzunu cok seviyorum o yanaklarini sikmak istiyorummm cok seker ya. Opucuk
Park Jung Min oppam zaten benim emlegim. Opucuk

En çok aldirmaz ve eglenceli tavrani seviyorum. Smile O kadar dogal ve neseli ki beni benden aliyor. Opucuk

Ama bazen o akadr duygusal oluyor ki o zaman daha çok büyüleniyorum. Smile
Kisacasi her özelligini seviyorum Onay bazen çok kavgaci olsa da bayiliyorum bu çocuga. Biggrin

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

Benim asla degismeyecegine inandigim tek bir oppam var o da LEE MIN HO en sevdigim özelligi tatliligi,bir seye aniden gülümsemesi(o zaman çok tatli oluyor)her seyiyle onu çok seviyorum. OpucukOnay
Oppam Askim Hongkim Gülümsemesi Smile sevimliligi sekerligi. Biggrin Çok tatli olmasi.

''Lee Hong Ki Saranghe ''

Benim oppam Kim Kyu Jong Opucuk yakisikli,tatli ve çok güzel gülüyor daha ne olsun. Biggrin
Oppanin ne oldugunu bilmiyorum.Ama yorumlariniza göre cevep verecegim.Benim aslinda hepsi de(ama birini seçecegim.)SmileSONG IL GOOKSmile diyorum.
Soseono. Opucuk
[Resim: ZMXZGA.jpg]
Gülüsü. Opucuk Kalp
Benim oppam Hyung Jon Opucuk onu sevmemin nedenine gelince aslinda bir sebebei yok. Tek bildigim ilk görüste ona hayran olmam ve onu çok sevdigim. Ama galiba en çok saskin oldugu zamanlari seviyorum. Kalp
SS501 & GOT7

[Resim: FTxRJ.gif]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi