yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What qualities do you like about Lee Seo Jin?
What qualities do you like about Lee Seo Jin?

Evet arkadaşlar;
Hepimizin bildiği gibi Lee Seo Jin "Yi San" ,"Lovers", "Kadın Polis" gibi hepimizin bildiği dizi ve filmlerde oynadı. Ve Seo'nun çokca hayranı var. Siz Lee Seo Jin'in hangi özelliğini seviyorsunuz?

[Resim: 27849220.jpg]
LeE MiN hO
Seo Jin Lee'yi ilk defa Sarayin Rüzgari adli dizide tanidim ve bu foruma üye olamama sebep olmustur ne derler bilirsiniz ilkler unutulmaz o yüzden gerçekten hayraniyim özellikle gamzelerine. Smile
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
ßende ilk defa Yi San'da gördüm ve yakisikli prensimi çok sevdim sadakati içten sevgisi ve pek çok özelligi beni kendine bagladi...
ALWAYS KEEP THE FAITH

♥ 공주의 남자

CassiNurci^^
Gülüsü ve gamzeleri. Opucuk Onay

O benim bu güne kadar gördügüm en güzel gülüse sahip insan,annemde onun gülüsünü çok seviyor,oyunculugu zaten çok basarili, yi-san rolü çok güzeldi, yi-san karakteriyle merhametli hükümdar rolüyle lee seo jini çok sevdim. Kalp
Kalplerimize işleyen o duyguları hep veren bütün değerleriyle bize bizi hatırlatan Koreyi seviyorum...

Bir fan sitesinde onun çok efendi ve yardimsever biri oldugunu biliyorum.
Fiziki özellik olarak da çok tatli bir gamzesi ve gülüsü var. Azicik boyu kisa ama olsun.Bir de unutmadan altin disi var Biggrin Güldügünde gayet güzel parliyor...
Lee Seo Jin'in Hangi Özelligini Seviyorsunuz? Gerçekten harika bir soru Biggrin sinavda çikabilir. Biggrin Herseyini seviyorum sevilmeyecek birseyi mi var su karizma su asalet su yakisiklilik. Sarhos
...

♥
TVXQ5
Konu için çok tesekkürler tam benlik bir soruAllahraziHangi özelligini sevmiyorum ki herseyini seviyorum.Gülüsünü.gamzelerini,konusmasini,tarzini,dizilerini, canim o benim ya.Ilk Saraydaki Mücevher ile baslamistim Kore dizilerini izlemeye ama Yi-San'imla artik ne boyutlara ulasti anlatamam.AglamaKore esittir Seo gibi bir sey oldu benim için ama su aralar diger Koreli lerede bakiyorum tabiBiggrinHele o Lovers'ta ki karizmasi ayri bir sey yaOpucukKonu için tekrar tesekkürlerAlkis
Aslin sans eseri gördüm onu.. Ilk gördügümde gamzeleri ilgimi çekmisti, o kadar tatliydi ki bagladi kendine bana.. Günden güne izliyordum diziyi bagimli olmustum. Malesef okul nedeniyle basini kaçiriyordum dizinin, bu nedenle her sabah 4'te kalkip izlemeye basladim. Ya da internetten takip ettim sürekli, ayni bölümü 3-4 sefer izledigimi biliyorum.. Artik anlamistim ben çok seviyordum Yi san'i. Ona bakinca aski görmeye basladim, gülüsü öyle sicakti ki her baktigimda yeniden asik oluyordum ona ve halende öyle. Simdi o benim hayatim oldu: ilk göz agrim!. Sadakati, iyi kalbi, gülüsü, gamzeleri, hayat dolu bakislari en önemlisi bana aski tattiran o masum yüzü günden güne çekti beni; dedigim gibi çekiyorda halen... Ben onu öyle çok seviyorum ki bunu ne kelimelere dökebilirim nede anlatabilirim.. Seni Seviyorum Askim, Kimseyi Sevmedigim Gibi Delice. Opucuk
Lee Seo Jin herseyi ile müthis basarili, yakisikli Sarayin Rüzgarinda oldugu gibi sevenlerin prensi. Çok tatli gamzeleri hele hep gülsün insAllah. Opucuk Hala denk geldikçe izlerim diziyi sirf onun için canim ya. Opucuk Konu için tesekkürler. Smile
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi