yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What makes you think interesting to Korea?
Ah Kore gibisi yok çünkü Koreliler her seyi müthis! Çok çalisiyorlar dizileri çok güzel bizim dizilerimiz gibi 100-200 bölüm yapmiyorlar ve sikilmiyoruz geldik sanatçilara Türk sanatçilar ve Kore'li sanatçilar arasinda çok büyük bir fark var. Bir kere diyelim Big Bang konserde insanlari çosturabiliyorlar ama Türkler... Çok güzel dans ediyorlar vede canli süper söylüyorlar ama Türkler... Kore'de sürü grup var ama Türkiye'de... Koreli sanatçilar çok geç ve bizde çok seviyoruz ama Türkler... Biggrin
Yani böyle bu yüzden Kore'yi çok seviyorum....Smile
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
(13-06-2011, Saat: 15:46)saranghae_87 yazdı: Ah Kore gibisi yok çünkü Koreliler her seyi müthis! Çok çalisiyorlar dizileri çok güzel bizim dizilerimiz gibi 100-200 bölüm yapmiyorlar ve sikilmiyoruz geldik sanatçilara Türk sanatçilar ve Kore'li sanatçilar arasinda çok büyük bir fark var. Bir kere diyelim Big Bang konserde insanlari çosturabiliyorlar ama Türkler... Çok güzel dans ediyorlar vede canli süper söylüyorlar ama Türkler... Kore'de sürü grup var ama Türkiye'de... Koreli sanatçilar çok geç ve bizde çok seviyoruz ama Türkler... Biggrin
Yani böyle bu yüzden Kore'yi çok seviyorum....Smile

Evet aynen birde onlarin tarzi çok hos bence Biggrin
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
Aradigimiz her seyi Kore'de bulmamiz. Onay
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Kore yi ilginç kilan ve bizim çok sevmemizi saglayan sey kesinlikle korelilerin türklere çok benzemesi ve korenin bagimsizligi için verilmis olan sehitlerimizdir Smile

Lee Min Ho ,dizileri,yemekleri,insanlari,hersey ! Biggrin
[Resim: 82fa08187a458cabe34f3c32ea87cf3e.png][Resim: b5270281040d76de113b5d178e8fd576.png]
49 Days...
erkekleri Abaza -bkz. DBSK,suju,ss501...-anamm Biggrin
Çaresiz içimdeki Kore sevgisi
Bir fan gibi hep oppa delisi
Benim evim hala Kore'ye uzak
Ve oppasız
İçimde her gün çoğalan Jaejoong sevdası var
Olsun zaten hayranlıklar hep böyle
Jaejoong'uma bir söz yazdım bu gün
Yolladım Kargoyla
İçinde gülücük ifadeleri vardı
Küçücük bir noktayla

Çünkü; Koreyle ilgili Türklerin bir öz geçmisi var 1953 yilinda olan savas mesela... Bu savas sayesinde Kore bizim kardes ülkemiz. Tabi Kore fani olmayan Türkler bilmiyorlar "Kore bizim askerlerimizi katletti" diyip ortada geziniyorlar.

Vede kan kani çeker.... Türklerin aslida çekiklerden geliyor... Bilirsiniz ki ilk Türkler çekikti Biggrin
(03-03-2012, Saat: 19:43)Lady Tori yazdı: Çünkü; Koreyle ilgili Türklerin bir öz geçmisi var 1953 yilinda olan savas mesela... Bu savas sayesinde Kore bizim kardes ülkemiz. Tabi Kore fani olmayan Türkler bilmiyorlar "Kore bizim askerlerimizi katletti" diyip ortada geziniyorlar.

Vede kan kani çeker.... Türklerin aslida çekiklerden geliyor... Bilirsiniz ki ilk Türkler çekikti Biggrin

Katılıyorum sana. Onay

Bence herşeyiyle çok ilginç bir ülke Smile
ben şahsen bayılıyorum koreye Smile
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcT3qfb5XXTjWuZGl_uBNiF...k_AVDLM0Nw]
her yil oppalarim o ulkenin dizilerinden cikiyor ve Lee Min Ho askim o ulkenin cocugu nasil farkli olmasinBiggrin
SoomaFatma Saranghe

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi