yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What makes you think interesting to Korea?
Insanlari, filmleri, dizileri. Biggrin
Bize yakin bulmamiz onlari. Biggrin Kültür bakimindan aile sevgileri bakimindan bize yakin buluyorum aslinda her dizi ve filmde sanki bizden birseyler görür gibi oluyorum.Biggrin
Bana G.Kore ile ilgili her sey oppalarimi hatirlatiyor.Smile Ve G.Kore benim oppalarimin yasadigi yer. Tabi oppalarimin her seyini merak ediyorum bu yüzden Kore'yi çok seviyorum.Kalp
Bence Kore hiçte ilginç degil. Biggrin Gayet dogal bir ülke. Biggrin

Güney Kore'yi benim için ilginç kilan temiz, sakin ve huzuru animsatiyor bana, birde çok göz önünde duran bir ülke degil (Amerika gibi örnegin) bu da zaten onu daha gizemli yapiyor. Kore'yi bundan dolayi seviyorum. Her zaman farkli...
MinozM
Benim Kore ile ilgilenmeye baslamam için.. Yunho'nun orada dogmasi ve orada nefes almasi yeterliydi.. Kore'ye gidip onunla ayni havayi solumak ve dogdugu yerlerde tekrar dogmak istiyorum.. Kalp
Kore'yi ilginç kilan sistemleri. Smile Bizim ülkemizde bu sistem olmadigi için biz de Kore'yi özeniyoruz. Smile Ben Kore'yi çok seviyorum. Benim 2.ülkem diyebilirim. Smile
Koreliler ile benim milletim arasinda büyük benzerlikler var tarih boyu ayni acilari yasamisiz.
Angel ...
Tarihi ve kültürel güzellikleri ve bunlara asiri derede bagli olmalari. Ve birde o çekik gözlü dünya tatlisi insanlar.
(18-06-2009, Saat: 21:59)shin gun yazdı:
(18-06-2009, Saat: 21:48)irfaner yazdı: Koreyi ilginç kilan birsey yok. Yanlizca seviyoruz. Kader birligi etmis ve ayni topraklar için birlikte savasmis milletler olarak Kore'ye yakinlik duymamiz gayet dogal. Bunda ilginç birsey yok.Amerika ve ingilizlerle kiyaslanmayacak kadar o ülkeye yüregimizi koymusuz. Sevgi ve gönül bagimiz insallah ebediyen sürer. Sevgilerimle...

Irfan abi senin fikrine saygi duyuyorum ama ben orada bir kiyaslama yapmadim neden onlar degilde Kore biz Kore'yi çok sevdigimiz için burdayiz zaten de sizin Kore'yi bu kadar çok sevmenizde etkili olanlari merak etmistim benim mesela köklü geçmisleri kültürleri kiyafetleri çok ilgimi çekiyor.

Ben de sizlere tamamen katiliyorum.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi