yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What makes you think interesting to Korea?
Dramalarinda Ask, nefret, savasçi duygularini öyle isliyorlarki bizleri kendilerine saygi duydurtuyorlar. Biz onlari çok seviyoruz sevimli insanlar Insallah onlarda bizi seviyorlardir. Biz filmlerimizde olmasa bile kismen tarihimizde cesurlugu, yigitligi, hosgörülügü yerinde islemis insanlariz onlarada yardimseverligimizi kanitladik.Smile
Bence sicakkanliliklari ve saygilari. Opucuk
Ee tabiki dramalarinda büyük bir payi var. Smile

Kore'yi ilginç sevecen... Kilan her sey:
1-Kore dizileri.. Adamlarin hayalgücü baya genis.
2-Erkekler çok yakisikli. Gönlümüzü feth ediyorlar.
3-Kore'ye karsi duyulan merak.
4-Korea-fans..OnayOnayOnay
(03-05-2010, Saat: 21:47)cilekess yazdı: Kore'yi ilginç sevecen... Kilan her sey:
1-Kore dizileri.. Adamlarin hayalgücü baya genis.
2-Erkekler çok yakisikli. Gönlümüzü feth ediyorlar.
3-Kore'ye karsi duyulan merak.
4-Korea-fans..OnayOnayOnay
Hepsine katiliyorum özelliklede 2.(Kalp)ve 4.BiggrinOpucuk
İmza büyük olduğu için silinmiştir.
Fazla ilginç, degisik özlellikleri yok. Ben en çok duyguyu anlatis biçimlerini seviyorum. Çok duygusallar ve bunu da harika anlatiyorlar. Bir de unutmadan diger uzakdogu ülkeleri gibi çaliskanlar ve disiplinliler. Biggrin
Ya aslinda ilginç mi yoksa farkli mi orasi belli degil, ya ben aslinda Kore´yi ilginç bulmuyorum, öteki Asya ülkelerinden benim gözümde baya çok farki var. Smile Farki bence ve benim Kore´yi sevmemin nedeni Kore Kültürü, Tarihi, Dizileri, Filmleri, Busan Biggrin (ben cok seviyorum bu Sehri), Yemekleri (tek yenebilcek Aysa yemegi bence. Smile hele hele Kimchi.).
☆ BIGBANG ♫ 2NE1 ☆ BlOCK B ♫ MBLAQ ☆ INFINITE ♫ MISS A ☆ 2PM ♫

☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
Aslinda tam olarak belli birsey söyleyemem ama Koreliler bana çok sevimli geliyor. Kültürleri, yemekleri, gelenekleri ilgimi çekiyor. Ayrica F.T Island Koreli bir rock grubu. Smile Simdi gel de sevme yani. Biggrin

Love is real, real is love,
Love is feeling, feeling love,
Love is wanting to be loved.
~
Love is you,
You and me,
Love is knowing,
We can be...

Gençlerin gelenekleri sürdürmesi ve Kore'de müzik..

Kore'den büyülü bir atmosfer yayiliyor. Biggrin Bizde arada kilometreler olsa bile onlari kendimize yakin hissediyoruz.
[Resim: scaled.php?server=192&filename=askerimm.png&res=medium]
beklemek...beklemek...beklemek...
Insanlari dizileri ve benim için sadece Sang-Bum için.SmileOpucukOpucukOpucukOpucuk
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi