17-06-2010, Saat: 1:55
Birincisi: Dizideki duygulari sizde yasiyorsunuz(Özellikle BOF'ta kiz rezil oldukça ben psikolojik bunalima giriyordum
)
Ikincisi:Öyle bir yerde bitiriyorlarki diger bölümü izlemek zorunda kaliyorsunuz(Yoksa, gününüzü acaba ne olacak diye kafanizi yiyerek geçiriyorsunuz
)
Üçüncüsü:Farkli kültürler dikkatimizi çekiyor(-Aaa onlarda öyle miymis,ne garip-gibi tepkiler veriyoruz[mesela ben
])
Dördüncüsü:Bir bölümde 1 sezonluk konu isliyorlar.O yüzden her bir bölüm bir film degerinde yani sikmiyor......Daha maddeler uzar gider..
)Ikincisi:Öyle bir yerde bitiriyorlarki diger bölümü izlemek zorunda kaliyorsunuz(Yoksa, gününüzü acaba ne olacak diye kafanizi yiyerek geçiriyorsunuz
)Üçüncüsü:Farkli kültürler dikkatimizi çekiyor(-Aaa onlarda öyle miymis,ne garip-gibi tepkiler veriyoruz[mesela ben
])Dördüncüsü:Bir bölümde 1 sezonluk konu isliyorlar.O yüzden her bir bölüm bir film degerinde yani sikmiyor......Daha maddeler uzar gider..
♥ V.I.P ~~ BLACK JACK ♥

![[Resim: benimuserbarm1.gif]](http://img848.imageshack.us/img848/3946/benimuserbarm1.gif)
Spoiler