yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Makes Korean Dramas Different?
What Makes Korean Dramas Different?

Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var.Kore dizilerini farklı yapan şey nedir?Bana göre aşk konularını farklı şekilde işlemesi, saray ,kraliyet anlayışı olduğundan. Smile
Peki siz nasıl düşünüyorsunuz?
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin
Tabiki de oyunculari oyuncular filmin içinde yasiyor gibi sanki film çekmiyolar da gerçekten bunlari yasiyomus gibi oynuyolar gözlerinden bir damla yas aksa insan aglamaya basliyor bizim oyuncular aglicam diye kendini parçaliyor Koreli aktör ve aktristler o kadar profosyenel ki bir bakislari bi göz kaydirmalari filmi bitiriyorAlkis
SONG-Il GOOK 송일국 FAN CLUB
_-_DeNiZLeR İmPaRaToRu__EfSaNe PrEnS__HaN HyE JiN_-_
_-ThE KiNgDoM Of ThE WiNdS-_
_-SaRaYDaKi MüCeVHeR-_
_KiM BuM SoO_
BuSaN FC

Bence dogal oluslari Kore dizilerini farkli kiliyor.......
Konuyu güzel isliyorlar devamini merak içinde bekliyoruz ayricada hakikaten dogallarOnay
Bana göre farkli olmasi, kisa oluyorlar bizimkiler gibi uzatip filmin tadini kaçirmiyorlar ve oyunculari Oppalarim benim.Konu için tesekkürler..
? BLOCKB IS MY LIFE ?
[Resim: tumblr_olvtfdqgPs1sp9bkwo2_500.gif]
Kore_Güzeli black pearl ♥
Bence hem çok iyi oynuyorlar merak uyandirip diziye bagliyorlar ve oppalarim çok yakisikli.
Bencede çok iyi rol yapiyorlar sanki gerçekten yasiyor gibi oluyor insan özelliklede komik rolleri yapanlari çok basarili buluyorum.Onlar aglayinca bende agliyorum ve ayrica Türk dizilerindeki kiro insanlar oynamiyor hepsini dogru seçiyorlar hepside çok yakisikli oluyorSmile
(06-06-2010, Saat: 18:19)rumm_ss501 yazdı: bencede çok iyi rol yapiyorlar sanki gerçekten yasiyor gibi oluyor insan özelliklede komik rolleri yapanlari çok basarili buluyorum.onlar aglayinca bende agliyorum ve ayrica türk dizilerindeki kiro insanlar oynamiyor hepsini dogru seçiyorlar hepside çok yakisikli oluyorSmileSmileSmileSmile

evet bencede bagimli yapiyorlar zaten hep heyecanli yerinde bittigi için insan diger bölümüne geçmeden gece uyuyamiyorSmile
öncelik oyunculari
sonra senaryolari -kültürleri-
sonra dediginiz gibi bagimlilik yapiyor ama kaliteli senoryalarida yillarca izleniyor hemde hiç bikmadan örnek vermem gerekirse Saraydaki Mücevher
diziyi tadinda birakiyorlar. bizimkiler gibi dizi tuttu diye 2-3 sezon uzatmiyorlar.Kizgin Ask konularini çok güzel isliyorlar...Bir sonraki bölüm için merak uyandiriyorlar..
yazdiklari senaryolar ve seçtikleri oyuncu kadrosu mükemmelAlkis
Özellikle tarihi dizilerdeki birbirlerine karsi gösterdikleri saygi-sevgi çok hosuma gidiyorOnay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi