yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Korea Evokes to you?
What Korea Evokes to you?

Kore Sizde Neler Uyandırıyor? Neler Çağrıştırıyor?
(05-03-2009, Saat: 15:45).merve. yazdı: Kore Sizde Neler Uyandiriyor?Neler Çagristiriyor?

Çok güzel bir soru...
Bana forumumuzu çagristiriyor.Smile
Abracadabra da irwojyeora..
bana yoon eun hye yi çagristiriyor Opucuk
öncelikle hayatimin en muhtesem dizisi Denizler Imparatoru,hayallerimin ülkesi vede tabiiki bizim sitemiz.Bu siteye üye olmaktan mutluluk ve onur duyuyorum çok seviyorum.
Kore dendimi ilk önce korea-fans sonrada hayatim da gitmek istedigim ikinci ülke olarak çagristiriyor. tabi yakisikli erkekleri ve güzel bayanlari hiç unutmamak gerekiyor..güzel daglari jeju adasini seoul u busan i daha birçok güzel yerini insallah bir koreli biri ile evlenirim diyede hep derim kendi kendime, yani kore dendimi yasamindaki herseyin bir parça oraya ait oldugunu anlarim Opucuk daha çok sey var ama yazsam okunmaz hale gelir yani en iyisi bu kadar yeterli Smile
[Resim: 10.gif]
kore bana hep uzaklari çagristirir.
kaybettigim birseyi orada bulacakmisim gibi,
özlemi,hüznü,
yollar vurmayi kendini,çekip gitmeyi,
kore uzak ülke,farkli saat dilimlerinde yasiyoruz ama orada biri var gibi yada birsey anlatmasi zor....
huzuru,umudu,karsilasilmamislari,yasanmamisliklari...hiç olmayacagini bile bile 'belki' kelimesinin umuduna kapilmayi..Kore..her bir harfinden tebessüm yayiliyor.Smile kimbilir 'belki' bir gün olur.'belki' bir gün Namsan Tower dan tüm sehre bakip,Ankara yi özlemek nasip olur..ama tatli bir özlem,hüzünlü degil.
kore deyince aklima huzur ve mutlu olacagim ülke aklima geliyor.biz daha kendi iç sorunlarimiz halledememisken nasil AB ye girelim?içte dista rüsvet vb.olaylari duyunca çileden çikiyorum.ama aklimda kore geliyor ve ben gelecekte mutlu olacagim diyerek kendimi avutuyorum.

benim için Kore=huzurlu ve mutlu olacagim ülke anlaminda...Smile
●gσσηg ● αηgєℓℓ ●

●υ кιѕѕ ● ѕнιηєє ● ѕυנυ● вιgвαηg ● ѕѕ501 ●
kore deyince önce izledigim ve çok beyendigim diziler.sonra sevdigim sanatçilar gruplar.seul.ama ilk basata tabiki de sitemizOnay
İmza yüksekliği en fazla 103, genişliği en fazla 400 olmalı.
(05-03-2009, Saat: 16:03)greatjanggeum yazdı:
(05-03-2009, Saat: 15:45).merve. yazdı: Kore Sizde Neler Uyandiriyor?Neler Çagristiriyor?

Çok güzel bir soru...
Bana forumumuzu çagristiriyor.Smile

bencede banada forumumuzu çagristiriyor

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi