yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Is Your Nickname's Mean?
Dizilerdeki kavgaci ruhlu prenses kizlardan cok etkilendigim için ismimle birlestirdim ve prenses merve.

Ben nickimi Korecelestirdim. Biggrin
A-Lee-Na 아이나 ^_^
Adim Aleyna. Korelilerin adimi okumalarinin zor oldugunu düsündüm. Ayrica onlara olan hayranligim yüzünden benzetmeye çalistim. Smile
Aslinda Lee Ah Na dogrusu olurdu, çünkü Lee Kore' de en sik bulunan soyisimlerden.

사랑해 지훈아
Bi Rain Fan Club
Benim nickim çok sevdigim yabanci ünlünün adi...
Denizler Imparatoru dizisinde kisa, kivircik saçlariyla sempatimi kazanmis kimi zaman gicik kimi zaman çok komik bir karakterin adi.. Eski arkadaslar daha iyi bilirler. Biggrin ;)

Adimin en sik kullandigim hali ve Korece adim. Smile
Hyun'un Hyundrella'sı ^^

SS5♥1 ve Kim Hyun Joong FC~~ ♥♥♥♥♥

Lee Jun Ki FC ♥♥
BoA FC ♥♥
Han Hyo Joo FC ♥
Hallyu Wave FC ♥
Pacci, Karadeniz' de "kiz çocugu" anlaminda kullanilir.
Benim ki Kim Jeong Hoon'un bas harfleri (kjh) ve Japonca ismimden olusuyor. Japonlara karsi merakim var Japonca ögrenmeye basladim ve Japonca ismimi yazayim dedim biricik prensimle adimin birlesiminden olusuyor.
[Resim: cf2f03b4.gif]

Tamamen ismimin harflerinin yerinin degismesinden olusuyor yerleri degistirmisken karakterlerini de degistirdim. Biggrin
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Benim ki garip ben hep Ömer06 kulaniyordum burda hata verince aklima sadece inatçi oldugumdan arkadaslarin dedigi lakapdan dolayi.

My hero kahramanim anlamina geliyor ayni zamanda en sevdigim Koreli grup DBSK' nin üyelerinden Jae Joong' un Kalp sahne ismi ve tabiki bu durumda kahramanimda Jae Joong oluyor.. Biricik yarim. Opucuk
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi