yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Is Your Nickname's Mean?
Adim Zübeyde sjs anlami ise so ji sub, çok severiz kendilerini. SmileSmile
Tüm Fanlar...x)
Now AnD fOreVeR...yOu aRe AlwayS gOnna Be My Love...
Gong Yoo...
Ben adim bilinsin diye (Diger üye oldugum sitede çok soruyorlardi. ) ve siradan olmasin diye Kore kelimesini ekledim duygu_kore oldu. Smile
Cey ismimin kisaltilmisi hemde herkes bana öyle seslenir. Smile
Heenim :3 ^w^
I'll be waiting for you
To say you want me to be with you
I'll live in your love and
Your dream forever and ever.
~~

♥ Hero,DBSK,SuJu,Anjell,JGS,SJS,GD,Kim Hyun Joong ♥
T£uT£L-FüR$TiN --> Teutel-Fürstin
Bu Almanca bir nick gibi görünsede 2 dilde bir nick ve bunu basaranda ben oluyorum. Abaza

Anlami : Seytani Melek

1. Dil Almanca : Aslinda ''Seytani Melek'' anlamina gelmesi için Teufel - Fürstinn olmasi gerekiyor.Ancak ben bu kelimeyi 2 farkli dilde kullanmak için degisiklik yaptim.
Eski Almanca harfleri ve kelimeleri bularak bu hale soktum.Anlami degismedi ama 2 harfi degisti.
2. Dil Rusça : Teufel - Fürstinn --> Teutel - Fürstin olunca Beyaz Rusça ve Rusça'daki kelimeleri karistirip ''Seytani Melek'' kelimesini olusturmus bulundum. Biggrin

Yani deli gibi gittim en zor Nick'i buldum. xD

Hayirlisiyla nickimin dil kapasitesini 3'e çikarmayi planliyorum. Biggrin Biggrin
___________ Rain Kardeşliği Smile
ADIMIN YAZDIĞI TÜM FANLAR
sena_spidergirl==> örümcek adama olan sonsuz hayranligimin simgesi. Biggrin

Benim nickim bir Japon dizisinden geliyor. Umutsuzluga kapildigim bir gün bana nefes almanin ne kadar degerli oldugunu gösterdi.
asda
Klavyenin baslangiç harflerini bir defasinda öylesine kullandim daha da degistirmek istemedim. Biggrin
Benim anjelika çünkü; najelikanin anlami melek ve benim gerçek ismim zaten degisik oldugu için baska bir isme ihtiyaç duymadim.
Kim Jeong Hoon Fan
∂υšℓєяiмiη ρяєηši ƒαη
Yoon Eun Hye Fan
Joo Ji Hoon Fan
U Kiss
Kim Bum Fan
DBSK Fan

prens_yisan ==> anlami söyle. Sarayin Rüzgari'nda ki Yisan ( Yani kral) rolünü oynayan Lee Seo Jin'i çok sevdigim için böyle bir isim aldim.
Aslinda leeseojin diye direk bir isim alabilirdim ama diziyede hayran oldugum için daha anlamli olur diye düsündüm. Smile
Nickim ölü gelin Türkçede anlami itici geliyor ama Özbekçede nefretini ve hirsini topraga gömmüs kadin demek.

❤ _____ Çılga ______ ❤

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi