yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Is Your Nickname's Mean?
(08-03-2009, Saat: 23:51)saylan_çu yazdı: Çay içerken arkadasimin dili sürsmüstü ''bana saylan çu (asli çaydan su) doldurur musun'' diyince uzak dogulularin kullandiklari kelimelere benziyor diye nick yaptim. Manasi olmasada seviyorum nickimi. Smile

hehe. Biggrin Zeynepcim çok güldüm ya. :d Ben sana çaydan_su diyecegim. Biggrin
Evet saylan_çu nunki gerçektende güzelmis. Smile Benimkinin bir anlami yok desem yalan olmaz. Sadece sunu söyleyeyim ben adimi yalan üzerine yorumluyorum. Bence benim adimin anlami yalan demek. Smile (hulisi)
(08-03-2009, Saat: 23:51)saylan_çu yazdı: Çay içerken arkadasimin dili sürsmüstü ''bana saylan çu (asli çaydan su) doldurur musun'' diyince uzak dogulularin kullandiklari kelimelere benziyor diye nick yaptim. Manasi olmasada seviyorum nickimi. Smile

Çok güzelmis. Super
Hepinizin nickinizin anlamlari çok güzel. Biggrin
김~정~훈
[Resim: 77603138.png]
Ben üye olurkan aklima bisey gelmemisti sonra böyle bir nick ortaya çikti. Zuhaha
En azindan büyük harfle baslayayim dedim ve e harfini büyük yazdim. Dedim ki herkes adimi görsün tekrar tekrar sormasin. Simdi dedim bir sürü elif vardir öyle "elif" diye yazamam. En iyisi --E.l.i.F-- olsun dedim. Ama simdi çok pisman oldum. Farkli bir bilgisayardan girerken yada birilerine adimi verirken yazmasi çok zor oluyor. Aglama Neyse olan oldu artik. Ayrica birçok arkadasimizin nickine çok güldüm. Biggrin
●gσσηg ● αηgєℓℓ ●

●υ кιѕѕ ● ѕнιηєє ● ѕυנυ● вιgвαηg ● ѕѕ501 ●
Ilk mesajimi buraya yazayim. =)
Adimin ilk iki harfiyle soyadim EsKAYMAK. Smile
Anlama ne hacet? Benim adim ve soyadim zaten basli basina bir anlam bütünlügü içinde. ZUHAL SAHIN. BiggrinBiggrinBiggrin

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Benim nickim anlami okulda dersanede falan bana hep Koreli derler. Erkek hocalarim ise genç der bende birlestirip koreli genç yaptim konu için sagol canim kankam.
Benim nickimin anlami Japoncada agaç bilgesi demek yani dogadaki yesilligi temsil ediyor. Tabi ben kisaca mako yaziyorum aslinda bir japon animesinden aldim bu ismi çok sevdigim ve uzakdogu ile ilk tanistigim anime idi ve basrol kahramani arkadasini mako çen diye çagirinca benimde çok hosuma gitti ve artik nereye üye olsam bu nicki kullaniyorum birde japon adim makoto diyorum herkese. Smile
[Resim: 10.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi