yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Is Your Nickname's Mean?
Benimki de Sarayin Rüzgarinda Yi San'in annesi Lady Hye Kyeong un adi yani Gyeon mi ri. Smile
ÖMER FARUK DEMİRBAŞSmile
Oh Mi Hee( 오미희)/ Hwang Tae Hoo Fan Clup
YangMK*GyeonMR*Anime*İmH*JooJH FaNs
Benim adimin anlamini aslinda çogu insan bilir ama ben genede söyleyeyim.
nba: Ulusal Basketbol Birligi ingilizce olarak National Basketball Association.
MinozM
Benim nickimin anlami Güney Kore' de ki adim.. Biggrin Biggrin

Han Hye Jin(Soseno)Fan Klüp[/size]
yi san fan clup
jumong fan clup
se7en fan clup
yoon eun hye fan clup
Seong Song Yeon(Han Ji Min)Fan Kulübü
Kim Bum Fan Kulüp
I’m sory, I love you fan clup
So ji sub fan clup
Gong Yoo fan clup
Benim nickim the gazette adli grubun sloganindan geliyor... GAZEROCK is not dead! diye. xD
Benim nickim chaekyung... Herkesin bildigi gibi Düslerimin Prensin' de ki Chae Kyung karakteri... Biggrin
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Benim nickim çok sevdigim bir anime kahramaninin ismidir huy ve karakterimiz ayni burçlarimiz aynidir tabi ben bu bilgileri mangadan edinmisdim ve çok sevindim açikçasi. Smile
Benim nickimin pek bir anlami yok görüldügü gibi ismim Merve noktalari da süs olsun diye koydum. Biggrin
Benim ki kolay ve basit. Biggrin Esra adim 123 te okul numarami veriyor. Biggrin Biggrin
Benim nickimin anlami da su; Çogu insanlar nickimin kiz nicki oldugunu düsünüyor.. Ama ben izledigim Saraydaki Mücevher dizisinde en sevdigim karakter olan Jang Geum'un adini koydum.. Geum, küstah manasinda ben de çogu konularda açik sözlüyüm, dolayisiyla da küstahim... Geum'u bunun için çok seviyorum.. Jang'a da gelince; Türkçede okununca Can diye okundugu için.. Can kelimesini de çok severim... Iki sevdigim Korece kelime yan yana onun için ben nickimi çok seviyorum. Smile
[Resim: hthreekingrh2.jpg]
Saraydaki Mücevher Fans. Sarayın Rüzgarı Fans. Düşlerimin Prensi Fans. Zoraki Prens Fans. Lee Young Ae Fans. Gyeon Mi Ri Fans. Joo Ji Hoon Fans. Yang Mi Kyeong Fans. Tasarımcılık Fans.
Benimkinde de;
th Tokio Hotel.
Ezgi adim. Smile
Bill' de Tokio Hotelin solisti. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: