yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Is Your Nickname's Mean?
Benim nickim tersten okununca 'DENIZ' oluyor yani gerçek ismim. Biggrin
İmzanız kuralla uymadığı için silinmiştir
2PM
Benim adimda Pinar oldugu için binevi kendimce kisaltma yaptim ve nickim pnar. Smile
Güney Kore' yi temsilen south ismini koydum 7 de benim ugurlu ve en sevdigim sayi. Biggrin Bu yüzden south_7.

''Lee Hong Ki Saranghe ''

Benim ismim ile soyadimin sessiz harfleri.
Dae Jang Geum, Ingilizce Great Jang Geum'dur. Great Jang Geum'i unuturum ,eger büyük harfle olursa karistiririm, arada bosluk olursa da unuturum diye düsündüm (zaten kayit olabilecegimi de pek sanmiyordum) nickimi greatjanggeum yapmaya karar verdim. Smile

Keske Great Jang Geum yapsaydim. Biggrin
Abracadabra da irwojyeora..
En sevdigim Koreli aktördür. Çok yakisiklidir kendisi benim gözdemdir çok sevdigimden nickimle de bunu göstermek istedim. Ayrica hayatimda izledigim en güzel dizininde basrol oyuncusudur. Hyun Bin Opucuk
Butterfly kelebek demek, kelebekleri çok severim özellikle blue morpho türünü. Smile 7 rakaminida nickimi alirken aklima geldi yazdim. Smile

Benimde nickim chung ae.. chung ae korede bir kiz ismidir. Anlami dürüst sevgi dürüstçe sevmek her zaman daha iyidir. Smile Bana uygun bir nick. Onay Nickimi çok seviyorum. Opucuk Smile
♥ Urineun BIGBANG ♥
BIGBANG'in 6 Yılı!!! VIP'liğimin 4. Yılı!!

[Resim: a2zueqv.gif]
Benim nickim gayet basit. Saraydaki mücevherdeki Dae Jang Geum'dan geliyor. Biggrin
Yildizlarida dae jang geum isimli kullanici var diye koydum. Biggrin
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Ben Istanbul' da Adile Mermerci Anadolu Lisesine gidiyorum okulumun kisaltmasi AMAL.
O yüzden nickim amalist aslinda hep firstlady kullanirdim ama o nick kullaniliyordu malesef. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi