yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Is Your Nickname's Mean?
What Is Your Nickname's Mean?

Nickinizin Anlamı Nedir?

Hepimiz bu foruma üye olmadan önce kendimize ait çok beğendiğimiz ve kendi yaratıcılığımız olan nicklerimizi yazarız. Peki yazdığınız bu nicklerin bir anlamı var mı? Varsa bizimle paylaşın. Biggrin
Örneğin: Ben kendi nickimi çok sevdiğim Japon bir sanatçının adını kullanarak yazdım ve mavi benim en sevdiğim renktir. Nickimi İngilizce yazmamın sebebi ise gösterişli olmasını istememdir. Biggrin
김~정~훈
[Resim: 77603138.png]
Aslinda böceklerden korkarim. Ama 2 sene öncesi ben arkadaslarim arasinda hep böyle çagriliyordum.. Sonra herkes birbirine böcük demeye basladi. Sad Bu sene de yeni adim var.. Ama ben bunu kullanmak istedim. Biggrin

┫Kötülükler kara bir çamur gibi bulaşmışsa paçalarına dikkat et insan oğlu; sonun yakın demektir.┣

Benim nickimin anlami çok basit aslinda gerçek ismimin tersi. Biggrin nursena<=>anesrun.
Benim nickimin anlami bir Japon animesinden geliyor. Final Fantasy'nin 7. serisindeki bir kahramandan çok severim ben o kahramani tesekkürler canim konu için. Smile Nickimi çok seviyorum. Smile

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Ben Kore'yi sevdigimi belirtmek istedim. Aslinda normalde her yerde anesagirl olarak geçerim ama burda mümkün olamadi. ( O da ismimin tersi oluyor. Smile )
Mitoloji hayraniyim nickimin anlami eski Misir Tanriçasi bu nicki ilk olarak Age of mythology oyununda benimsemistim ayrica Rock dünyamda da bu nicki kullaniyorum. Smile

seyyah: Benim ruhumu yansitir, hayallerimi anlatir...
(11-02-2009, Saat: 20:49)anesrun yazdı: Benim nickimin anlami çok basit aslinda gerçek ismimin tersi. Biggrin nursena<=>anesrun

Güzel bir ad ama! Gerçek adinda sevimli. Biggrin

┫Kötülükler kara bir çamur gibi bulaşmışsa paçalarına dikkat et insan oğlu; sonun yakın demektir.┣

Benim ki biricik askim Min' in isminden geliyor... =)
Benim nickimin anlami hep hayal kuran biri oldugum için. Kusu eklememin sebebi de birgün kus gibi kolayca Kore'ye uçabilmek. (Bu da hayalim de. Smile )
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Konuyu Okuyanlar: