yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Is Your Nickname's Mean?
Ilk izledigim kore dizisi Dream High olmustu..
Ilk dizimde en sevdigim karakter Pil Suk oldugu için PilSuk oldu Smile
[Resim: 18355402.jpg]

Dream High - You're Beautiful - My Princess - Can You Hear My Heart - BOF - My Fair Lady - Vampire Prosecutor- Full House 2
tav$an => Küçüklükten beri bu lakap yapisti kaldi bana benim de parçam oldu artik. Dubu'mun lakabinin da tavsan olmasi da hos bir tesadüf oldu.. Opucuk
^^ => Gülücük anlaminda.
3k => Kore sevgimin baslamasi ve artmasinda 3 k yani üç Kim rol oynuyordu. Kim Jeong Hoon,Kim Joon ve Kim Bum. Kalp Onlari temsil ediyor.
bana göre benim nickim hayallerimi yansitiyor çünkü
RAINBOW güney kore deki türk kolejinin ismi ve benim en büyük hayalim ögretmen olmak ikinciside koreye gitmek ve bu iki hayalin birlesimi de rainbow oluyor.
RAMEN rainbow ismini yazdiktan sonra baktim ki rainbow nickli çok kisi var dedim bari bir farklilik olsun ve aklima ilk gelen seyi yazdimBiggrin

Bize uzak oldukları için rüya sandığımız şeyler vardır.
Yıldızlar böyledir; çok güzel insanlar gibi onlar da hemen kaybolurlar...

Ama hep yanan ve sonsuza dek yanacak olan yıldızlarda vardır:
SS501...

BİZ SS501'A İNANIYORUZ
Ilk oppam ve koreyi sevme nedenim Jung Yong Hwa'ydi o yüzden yapmistim ama O yerine U yazmisim o da ayri bi mesele :d
♥ Seni Çok Ama Çok Seviyorum DongHae'm ♥
Nickimin anlami Korece adimin o olmasi. Biggrin
Ben photoshoplarim da bu nicki kullandigim için di. ama degistirdim Nickimi ^^
Nickimi hayran oldugum Kore'ye özgü bir özellik ya da Koreli bir kisi etkilemedi.Tamamen özgün bir nick.

Anatolia:Anadolu

Anatolian:Anadolulu

A'yi da ben ekledim.Oldu Anatoliana
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

ilki askim Jang'in soyismi Arzu'da benim adimSmile
[Resim: avatar_3117.gif?w=600]
HOŞGELDİN MELEK

Ismimin anlaminin Italyanca'daki karsiligi. Smile
GiYoung hacks into KangMi's PC.
f(∞)rever
SOJISUB
Benim ismim zaten çok açik, Süper Junior adli grubu seviyorum ve Sj'nun diger kisaltmalarini kullandim, baslarindaki yildizlarda, en basta benim adim olsun diye yaptim Biggrin hysterical
Biricik Askerim Hemen Dön! :'(
♥ SE7EN ♥
I'm A Lucky 7

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi