yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Is Your Nickname's Mean?
Aslinda ben bu nicki yapmiciktim ama o gün bir hocamin ben ce arkadaslarima süpergril demesi hosuma gittigi için yaptim
[Resim: 12xone221.gif]

Tipine ölem oppa ♥ ♥

ayse yengemin ismi 31 memleketim Iskenderun'un plakasi 47 ise köken olarak bagli oldugum sehir olan Mardin'in plakasi Smile
aslinda bu lakap benim adim oldu denebilir herkes böyle çagirmaya basladi arkadasim buldu ve Almanca bu kadar oluyor dedi Almanca oldugundan degil ama yazilisi hosuma gittigi için bende kullanmaya basladim Smile
Benim üye olurken yanimda kuzenim vardi adi hanife deneme amaçli yapalim dedim herkesin ilginç bir nicki vardi bende ilk onun sonra benimkini yazdirim o heyecanla a harfini yazmayi unutmusuzSmile
이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon

[Resim: uSWAd.gif]
♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
Merhaba ben yeni katildim ve ilk bu basliga yorum yapacagim. Benim nickimin anlami zenci ve beyaz anne babadan dogan çocuga söyleniyor bir nevi melez anlaminda kullaniliyor; bende melez oldugum için genellikle bu nicki kullaniyorum. =)
Arkadaslarim bana çok güldügümü söylerler o yüzden kendimce "heheheheh" => "Hee Hee" uyarladim "Min ise üye oldugumda aklima geldi Smile Böylece ortaya Min Hee Hee çikti Smile
Benim ki çok bariz ortada en sevdigim grubun fanlarina deniyor ^^
٩(-̮̮̃-̃)۶
saHmatH: Anlasildigi üzere üstün matematik.Onay
Italyanca'da haber demek ve ismimin anlami oluyor. Smile Ezgisini seviyorum 'notizia'nin... Smile
GiYoung hacks into KangMi's PC.
f(∞)rever
SOJISUB
Adim ve Rain ( Jung Ji Hoon) 'in soyadi Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi