yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Is Your Nickname's Mean?
(24-10-2010, Saat: 22:28)jade.41 yazdı: ismimin(yesim) ingilizce karsiligi jade,41de güzel kocaelimin plaka nosu oluyor Biggrin

"Jade"nin ne anlama geldigini çok merak ediyordum..Smile
Su aralar çok sik duyuyorum bu ismi ve çok hosuma gidiyorKalp
Farsça yesil demekmis...Demek ingilizcede Yesim oluyorAbaza
김~정~훈
[Resim: 77603138.png]
Sairalinda'nin anlami Elfçe de Belgin anlamina geliyormus. Biggrin Lise yillarinda öylesine yapmistim hosuma gitti senelerdir kullaniyorum ve her zaman bunu kullanicam. Kalp
Obsesif ( saplantili-takintili )
Bir seyi çözüme kavusturmadan rahat edemeyen, bu durumu uyku yüzü görmemeye kadar ilerleten, gamsiz olamayan kisidir. misal bir kisinin adi aklina gelmezse saatlerce hatta günlerce bunu düsünebilir ve bulmadan rahat edemez, zaman asimi gibi bir sey söz konusu degildir. bu kisiler içlerinde biriktirdikleri ile hayatlarini mahvedebilirler. ayrica kafalari çok ender bos olur ve odak sorunu çekerler. beyinleri bu takintilarla dolu oldugundan baska bir sey düsünemeyecek ya da bu baska seyler üzerinde tam mantikli seyler üretemeyecek hale gelebilirler. bir de bunlar agresif ve kötümser olduklarinda tatlarindan yenmez ( kisaca arizali demek ). Smile
Kore fanatigi
Gayet açik ve net...Smile
fatosss=ismim fatos:=)
HeartBreaker
Çogunuz biliyorsunuzdur ama belki bilmeyenler vardir. Kalpkiran demek.
Ama bu adi koymamin nedeni dinledigim ilk Korece sarkinin G-Dragon - HeartBreaker olmasi. Biggrin
[Resim: KzDO1.png]

Exo-M Addict
♥
hafsa = disi aslan yavrusuymus =)
[Resim: njk.gif] [Resim: eqeo.gif]
INFINITE| SS501| BIGBANG| B1A4| B.A.P
♥ S U P E R J U N İ O R ♥

Göksel <3 Gökle ilgili, semavi.
Pek Bir Analami Yok Ama Isim Hosuma Gidiyor x)
Adim Ayse Betül ama genelde Betül kullaniyor. Ben de kisaca A.Betül olarak kullaniyoru. Noktayi kaldirin => ABetul. Biraz üsengeçimdir de büyük yapmaya gerek duymam direkt abetul.Biggrin Çogu sitede de bunu kullanirim.
Hikayesi olan nickleri okudum.Gerçekten güzel hikayeler var. Paylasriginiz için tesekkürler.
╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸.SUPER JUNIOR
ismim hulye ama ailemden genellikle bana hila diolar .o yüzden hilya kullaniyorumBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi