yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Is Your Nickname's Mean?
C.N BLue fanlarina verilen isimdir Biggrin Boice+ ben = Boicegirl Biggrin

Benim nickim tamamen bir saçmalik üzerine kurulmustur.Aslinda adim Özge.Oradaki oz buradan geliyor.123'de öylesine yazdigim birsey.Sonuçta ben de saçma buluyorum.Ama hemen üye olmak için yaptigim birseydi. BiggrinBiggrinBiggrin

'If I'm louder;
Would you see me?
Would you lay down in my arms and rescue me?
Cuz we are the same..
I can't love you more than this'
minoz adi üstünde lee min hoo nun koyu bir faniyim bende en dogru ismin bu oldugunu düsündüm Opucuk
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
memleketim Smile)
[Resim: uoj9.png]

(16-10-2010, Saat: 21:32)vermidon yazdı:
(16-10-2010, Saat: 21:28)andalib yazdı: Kendi adimi yazacaktim ama olmadi ben de Divan siirlerinde geçen bülbül anlamini tasiyan andalip adini yazdim.Sesim güzel oldugu için degil, andalib kelime olarak hosuma gittigi için yazdim.Onay

Divan edebiyatiyla ilgilenir misin??

Vermidon arkadasim cevap vermekte geç kaldim kusura bakma ama her zaman girmiyorum bir de yeniyin yeni ögreniyorum bazi seyleri.Divan edebiyati'yla lazim oldugu kadar ilgileniyorum(bölümüm Sebebiyle) ama Fuzili MÜTHIS ders mecburiyeti disinda da okunmasi,incelenmesi gereken sairlerden kisaca severim divan edebiyatini.Zor da olsa her okudugunda baska manaya gelen derin siirlerle doludur, okyanusun en derin yerindeki inciler gibi ulasilmasi zor ve eglencelidir.
msn ve lakabimin birlesimi.Biggrin
İmzanızın yüksekliği 103 pikseli geçtiği için silinmiştir.

Dong Hae <3

one piece diye bir anime var çok severek izledigim ve zoro diye bir kiliç ustasi var saçlari yesil. ve marimo diye bir su yosunu var zoro nun kafasi ayni ona benziyor animedeki lakabi da marimo zaten =) ( heralde çok fazla ' diye bir ' kullandim :icon­­_redface: ) iste resimleri..
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcTR_QigEJknqyphr_ilWYK...cyOkp02OE=]
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcRncJypivkndcmDU0V6_1v...9ZfTZMlak=]
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcS1O8gDiGuTLnvLTwHKy9n...lyqKf1wSo=]
Ryeowook ~
Tae Min ~
Shim Changmin ~
Sungkyunkwan Scandal ~
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcSowDT63o4A2S8tMbmrGpK...l4v_d70hA=]
küçükseytan : Biliyorum arkadaslar bir çogunuz nickimi görünce korkuyorsunuz Biggrin Bazilarinizin da ilgisini çekiyor..Sorulariniza cevap amaçli ben de açiklamami yapayim o zaman Biggrin Tolstoy'u hepiniz bilirsiniz.Iste benim adim da onun bir kitabi olan Küçük seytan dan geliyor.Herkesin içinde bastirdigi küçük bir seytan olduguna inaniyorum. Bu illa kötülük, acimasizlik anlamina gelmiyor tabii ki .. Yaramazlik, muziplik olarak ta yorumlayabiliriz Biggrin Ayrica hikaye yazmayi seviyorum ve mistik ögelerden yararlanirim genelde hikayelerimde. Kisacasi hiç birinizi korkutup kaçirmaya niyetli oldugum için bulmadim bu nicki Biggrin Küçük seytanla ilgili hikayeyi biomdan okuyabilirsiniz bu arada..Sevgiler^^
eskisi gibi değil...
ismimin(yesim) ingilizce karsiligi jade,41de güzel kocaelimin plaka nosu oluyor Biggrin
Eun~Kyung: Zarif demek. Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi