yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Is Your Nickname's Mean?
Ben su 2 yil içerisinde bir sürü oppayi sevdim.Simdi birisinin ismini yapsaydim baska oppayi sevmeye baslayinca içime sinmeyecekti.O yüzden GamzeninAski yaptim.Hem ismimde anlasiliyor.Sevdigim oppalara da ayip olmuyor Biggrin
Benimki Kang JI HWAN 'dan geliyor.
Onu sevdigim için Opucuk
Hello,Hello you Infinite boy !
Within Temptetion'in çok sevdigim bir sarkisi, buz kraliçesi anlamina geliyor. Smile
Benim nickim muhtesek kraliçe dizisinde dikkatimi çeken ryu sang wook'un dizideki adiydi..

Hüzün içinde bi' yerlerdeyim.

Benimkisi kim hyun joongSmile<3<3
aslinda nickim de w.girl yaziyor açilimi wind girl yani rüzgar kiz yada rüzgarin kizi bu nicki neden seçtim rüzgar gibi olmayi sevdigimden dolayi galiba rüzgar gibi esip geçmeyi arkamda tatli bir esinti birakmayi seviyorum siir gibi oldu cümlelerimBiggrin
Aslinda benim nickimin uslu cocuk olmasi tamamile bir tesadüf. Çünkü ben akrabalarimi çok severim, özellikle kuzenlerimi ve yengelerimi. Fakülte arkadaslarimi da tabii. Biggrin Onlarin isimlerinin bas harflerini birlestirdim
ÜlküSelinLeylaÜlkerÇaglaOyaCansuÜmranKübra

Baska türlü birlestirebilirdim ama baktim böyle olursa uslu cocuk olur, garip olur. Biggrin
Aslinda üslü çocük oluyor ama o zamanlar benim klavyem ingilizce oldugu için uslu cocuk yazdim ve ne kadar garip bir tesadüf oldugunu gördüm.

Edit: Hiç de uslu degilimdir. xD Biggrin
-Rüyada ölürsen gerçek hayatta uyanırsın.
+Peki ya gerçek hayatta ölürsek?
-Ölürsün salak, bu yüzden gerçek hayat diyoruz.
...
+Amy, bir gezegen yutmuşsun!
-Hamileyim.
+Kocamansın!
-Evet, hamileyim.
+Şuraya bak, dünyalar çarpışıyor!
-Doktor, hamileyim.
Benim nickim asina ismimde Asina diyeceksiniz niye asina yaptin o zaman Nedeni bazi siteler s g ç gibi harflari açmiyor bnde öyle olmasin diye asina diye açtim Smile

[Resim: 18yorum.jpg]

*

JangAşina ~
Nickimin anlami hiim aslinda benim için özel bir kisinin adi bu ...Eskiden bir dizi film izlerdim iste orda benim hayran kaldigim karkterin adi rüzgar di. bende sadece sonuna s ekleyerek rüzgars yaptim asla ama asla onu unutamam mavi siyah saçlari karanlik bakislari iste benim nickim böyle özel ve güzel bir adamin adi....
benim nickimde bir diziden geliyor OnayKingdom of the winds izleyen varsa bilirBiggrinrüzgarin kralinin ismide moo hyul 'duOpucuk
~ Big Bang ~/T-Ara/Shinee/U-Kiss/IU/~DBSK~
İkİzİmm tatlı-cadı <3
..1 Sene yokum..
~~나는 행복 사랑~~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi