yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Is Your Nickname's Mean?
Moth güve yani pervane böcegi demek. Bilirsiniz pervane böcekleri yansalar da parlak seyleri takip ederler. Ben de SHINee'yi sevdigim için the moth oldum u_u xD
[Resim: lako.png]
the.M O T H
Bnm nikim cassiopeia takim yildizinin en parlak yildizI olan alfa kraliçenin schedar olmasi Smile DBSK hayrani oldugum için bu adi kullandimSmile
thats my name BiggrinBiggrin beni foruma üye olmam için ikna eden arkadasima nickim ne olsun diye sormustum bana kendi adini yaz daha sonra degistirirsin demisti BiggrinBiggrin sonra ögrendimki nick degistirilmiyomus öylece kaldim Biggrin ben memnunum ama kimseden gizlim saklim yok BiggrinBiggrin beni heryerde bulabilirsiniz Biggrin
.
Adim ve soyadim :d
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Yorumlariniz için tesekkürlerOpucuk Bilmedigim nicklerin anlamlarini ögrenmek hosuma gitti dogrusuAbaza
김~정~훈
[Resim: 77603138.png]
Gökyüzündeki en parlak yildiz... Tek bir yildizmis gibi görünse de aslinda bir çiftyildiz... Smile
Benim nickim anlami aslinda bir akrostis Sevdigim ünlülerin basharlerinin birlesmesiyle olusturdum.Söyle aciklayim
Yasemin(ergene)EkinSarpYesim(büber)EsmerSaruhan(hünel)EzoKeremcem Mervede zaten ismimSmileyesyesekmerveSmile
Kore Stili. Biggrin
Benim nickimin anlami ne kadar anlamsiz görünse de benim için çok anlamli.
Nickimin anlamina gelecek olursak zesyo benim ve çok sevdigim yegenlerimin bas harfleri, 5'te toplam 5 kisi oldumuz için. Aslinda gerçegi zesyö5 ama üye olurken s ve ö harflerinin kullanilmadigini düsündügüm için zesyo5 yaptim. Onay
((¯`»¦«´¯)) wiseacre_daisy ((¯`»¦«´¯))
Ismimi kisaltmaya çalistim Biggrin
[Resim: avatar1085.gif]

21. century marvels ^^ !
minJi !

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi