yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Is Your Most Important Reason for Being Korea-Fans' Member?
Tabikide Bi Rain Kalp
Sonrada Kore hayranligi. Smile
koreye öyle bir hayranim ki bu siteyi kendime yakin buldum Abaza

!!!SENİ SEVİYORUM diyenden şüphe et çünkü AŞK SESSİZ SEVGİ ise DİLSİZDİR ...

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KONUR...[/spoiler]
uzun zamandan beri koreye ilgim var arada da burayi takip ediyorum yakindan takip edebilmek ve daha çok sey ögrenebilmek ve paylasabilmek için üye oldum hemde daha çok yeni sayilirimSmile
ama gerçekten burda hersey var ve paylasimlar çok güzelSmile
Bn zaten yeni üye oldm. Kore'de üniversite egitimim için arastirma yaparken birden kendimi burda buluverdim. Biggrin Biraz yabancilik çekiyorum suanda dogrusu. Ama sevdim forumun ortamini herkes çok samimi birbirini taniyor hosuma gitti yani. Smile
buraya üye olamdan önce koreli oyunculari, koreyi çok arastirirdim. ne arastirsam bu siteye giriyordum. daha sonra üye oldum ilklerde öylesine üye olmustum ama simdi iyiki üye olmusum diyorum Biggrin
Tabiki e Song Il Gook hayranligi.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Muhtesem Kraliçe....... Opucuk
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
Kore'yi gerçekten çok sevmem Opucuk
Hello,Hello you Infinite boy !
Ilk basta Kore hakkinda bilgi edinmek için gezerken Korae Fansla karsilastim.Bir süre sonra üye oldum.Ilk bir kaç ay bilgi almak için giriyordum.Ardindan yorum yapmaya basladim derken bir baktim bu ailenin bir parçasi olmusumSuper

♥ V.I.P ~~ BLACK JACK ♥

Aslinda ilk Muhtesem kralice için üye olmustum.Sonra baktim ne ararsam var burda,cok sevdim bagimlilik yapri simdi,hep burda olmak istiyorum.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi