yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Is Your Most Important Reason for Being Korea-Fans' Member?
kisaca kore hayranligim desem Smile
simdi ilk kore hayranligim düslerimin prensi ile oldu..sonra koreyi arastirirken korea-fansi görüm.kore ile ilgili aradigim hersey çikti çok yararli bi site..kore ile ilgili herseyi burdan takip edebiliyorum...üye olmamin amaci bu!!Biggrin
all about "Girls Generation" 
<<HyoRi>>
Ben Türkiyede iken Düslerimin Prensini seyrettim... Döndükten sonra Bilgi aradim: Nerede cekilmis, ne zaman cekilmis, oyuncular,... vs. Koreyle ilgili neyi arasam Korea-fans'a denk geldim... Sonra bu site nasilmis diye, forumda gezinmeye basladim, hosuma gitti ne ararsan vardi koreyle ve kore dizileriyle ilgili... Üye oldum ama acikcasi kenidimi basta yalniz hissediyordum bu siteye girince bakiyorum herkes birbirini taniyor. Üzülüyordum... Sonra Nickimi sevmiyordum zaten, yani sIkIcI geliyordu -shin chae-gyunk- degistirdim biraz da panel'e indim... Ondan sonra burdaki arkadaslarin birbirine ne kadar yakin, sevecen, birbirine düsünen insanlar oldugunu anladim... Yoksa ben her siteye Ismimi, hatta yasadigim yer'i verecek birisi degilim... Biggrin
benim üye olmamin iki sebebi var
1.içimdeki hero (kim jaejoong) aski
2.burdaki dostluk içerisindeki konusmalara sahid olmam BiggrinBiggrin
...
-"Küçükken Nasıldı?" diye sordu Anneme;
-"Küçükken yaramazdı.." dedi Annem,
Tebessüm etti;
-"Doğru mu?" dedi gözlerime bakarak;
...-"Doğru" dedim.
...Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini;
-"Küçükken Yaram Azdı..
Hiç gitmedigim ama gitmeyi çok istedigim ülkenin,Kore'nin havasini hissettirdigi için olsa gerek Smile
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

koreyi ve kore dizilerini sevdigim için Smile ayrica sicak geldi ve konulara yorum yapmak istedim Biggrin
konu çok güzel

kim jeong hoon için ama sitemiz öyle güzel ki kore hakkinda hersey var ayrica çok yardim sever sicak kanli insanlar la beraber kim olmak istemez

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Bu benim bekledigim konuyu konuyu açana sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum ve konuya cevap vermek istiyorum.Biggrin
Korea-fansa üye olmamin sebebi koreyi ve kore insanini sevmem bunun birçok nedeni var iste bunlar .
1,Si ve en önemlisi korelilerin tarihi kültürlerine bagliligi dillerinde ve kültürlerinde yozlasmaya yer vermeyisi.
2,Mimarisi
3,Kisiler arasindaki saygi ve sevgi bagi
4,Kiyafetleri (Eski)
5,Kültürel Dövüs sanatlari
6,Müzikleri (eski)
7,Sonuncusuda erkeklerinin yakisikli kizlarinin güzel olmasi BiggrinBiggrin Yasasin Türkiye Kore Dostlugu Alkis :atkilinc:
kore dizileriyle baslayan kore hayranligindan sonra boys over flowersi izledikten sonra kim hyun joonga Kalp olan askimdan sonra ah ah Opucuk ss501i dinledikten sonra iyice kore askim deprestikten sonra bide baktim kendimi burda buldum Kalp
Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış,
Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım..Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş

En önemli sebebi Denizler Imparatoru dizisine olan sevgimdi. Bundan dolayi üye olmustum.
[Resim: O2MB0V.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi