yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Is Your Most Important Reason for Being Korea-Fans' Member?
unuttum sölemeyi zaten en buyuk etkenim düslerimin prensi hala aklimda dizi ya
Kim Jeong Hoon Fan
∂υšℓєяiмiη ρяєηši ƒαη
Yoon Eun Hye Fan
Joo Ji Hoon Fan
U Kiss
Kim Bum Fan
DBSK Fan

korelilere olan merakim ve koreyi çok sevmem
bazi dizileri arastirirken hep karsima çikti en sonunda üye olmaya karar vrdim iyikide olmusum burusi sadece bi forum deil aile gibi herkes çok sicak kanli her yastan insan var ve kore hakkinda ne isterseniz bulabilirsiniz.)
valla bende ilk big bang grubunu daha önce you tube den kesfetmistim daha sonra bende fani buldum ve çok sansliyim eger bulmasaydim ne olurdu ben ne yapardim
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
dbsk herom icin ve boys over flowers icin !!o diziyi seyrettiktne sonra korea fans'a uye olmayi karar verdimm!
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
kore dizileri çikmaya basladigindan beri bende korelileri karsi bir sevgi basladi bu yüzdende bu siteye üye olup benim gib koreli sevenlerle tanismam gerktigini düsündüm bu yüzdnde üye oldum korelileri ve korea fans ailesini çok seviyorumBiggrin
düslerimin prensini izleyince internette dizi hakkinda biseyler ariyordum ve bu sira korea fans ile karsilastim ve sonra üye oldum veee sonra "IYIKI ÜYE OLMUSUM " dedim internetin basina oturdugum zaman ilk açtigim site korea-fans oluyor Allah bu siteyi açanlardan razi olsunAllahrazi
KOREA-FANS ANLATILMAZ YASANIR.......
Gamze abla konu için tesekkürler canimSmileSmile
Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
Kore'ye ve Korelilere olan merakim .. sonra diziler ..
deli yerine koyulmadigimiz için olabilirmi acaba Biggrin herkes samimi oldugu için forumun ne kadar bilgilendirici oldugundan bahsetmiyorum bile çok seviyorum ben forumumuzu iyiki var
Ilk olarak dizilerle basladim Kore'yi sevmeye. Yavas yavas oyuncularin gerçek kimliklerini ve varsa baska dizilerini ögrenme istegi gelisti. Izledigim dizilerin resimlerine bakmak isterken bu siteyi kesfettim ve bir daha kopamadim. Kore'ye de böyle asik oldum diyebilirim ve en büyük hayalim orayi bir kere dahi olsun görmek.Allahrazi Sonralarda ise Koreli gruplari ve sarkicilari dinlemek ister oldum ve Big Bang hastasi oldum Biggrin Simdilerde ise Korea-Fans benim 2. ailem... Opucuk
EXO ♥
"Love Me Right"
>> Baekhyun ♥ <<

♔ hook blade

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi