yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Is Your Most Important Reason for Being Korea-Fans' Member?
Her sey düslerimin prensiyle basladi.Opucuk Trt'yi misafirlikteyken tesadüfen açtim ve diziye yarin bir bakarim dedim sonrasi malum. Dizi hakkinda bilgi edinmek için bu siteye girdim ve bir daha da çikamadim.Biggrin Korelileri sevmeme ve tanimama vesile oldu. Konu için de tesekkürler.Smile
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

benim korea fansa üye olma ve tanisma maceram söyle;

büyük amcam(babamin amcasi) kore gazisi bir bacagini koreyi kurtarabilme ugrunda kaybetmis bunu duydugumda merak etmeye basladim bu koreyi ve korelileri sonra saraydaki mücevheri izledim ve korelileri ve ülkelerini çok sevdim daha sonrada arastirma yaparken bu forumu buldum ve üye oldum iyi ki de üye olmusum çok mutluyum bir aile ortami gibi bu forumu seviyorum

Düslerimin Prensi.
Ilk Kore Dizisi Olarak Saraydaki Mücevheri Izlemistim.Sonra O Diziden Sonra Kore Meraklisi Oldum Biggrin.Googledan Hep Kore Diye Arama Yapardim.Karsima Bu Site Çikti,Kore Hakkinda Bir Çok Bilgi Bulunuyordu.Bu Sitenin Isime Yariyacagini Düsünerek Üye Oldum,Iykide Üye OlmusumSmile
[Resim: 1180754096.gif]
denizlerimparatoru.net zamaninda Denizler Imparatoru ile ilgili çalismalari ve yorumlari takip ederdim, Denizler Imparatoru bittikten sonra forum daha genis kapsamli olabilmek için korea-fans.com olarak degisti böylece Denizler Imparatoru bittikten sonra bile Kore ile olan baglarimiz kopmamis oldu bu nedenle korea-fans'a üyeyim Smile.
bende üye oldum çünkü benimle ayni konu hakkinda benimle konusacak insanlar aramistim yoksa arkadaslarimin dalga konusu oluyorum heryerde anlatip duruyordum
bunda utanmiyorum ama bu siteyi fani okadar sevdimki anlatamam
Kim Jeong Hoon Fan
∂υšℓєяiмiη ρяєηši ƒαη
Yoon Eun Hye Fan
Joo Ji Hoon Fan
U Kiss
Kim Bum Fan
DBSK Fan

ben üye olmamdaki en büyük etken düslerimin prensi onunla ilgili resim ararken kesfettim bu siteyi çok hosuma gitti ve üye oldum hemen sonrada bi daha bu siteyi birakamadim...
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
Ben uzakdoguya hayranim ama korelileri arastirinca sadece onar var aklimda aritik, bide saç kesimlerini çok seviyorum çok tatli duruyorlar farkindaysaniz hepsinin ayni...
Düslerimin Prensi sayesinde üye olmustum Biggrin
Seçil Karatoprak
bendeki en büyük neden "I'm sorry I love you" diziyi tesadüfen buldum .ordan diziyi izledim böylelikle üye oldum pes pese oldu hepsiSmileSmile
Tüm Fanlar...x)
Now AnD fOreVeR...yOu aRe AlwayS gOnna Be My Love...
Gong Yoo...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi