12-04-2009, Saat: 12:01
Boys over flowers tabiki Kim Bum oldu sebebim. Bi de koreye gitmeyi isteyen arkadasim
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
|
What Is Your Most Important Reason for Being Korea-Fans' Member?
|
|
12-04-2009, Saat: 12:01
Boys over flowers tabiki Kim Bum oldu sebebim. Bi de koreye gitmeyi isteyen arkadasim
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
12-04-2009, Saat: 21:45
joo ji hoon oldu...
12-04-2009, Saat: 21:50
Tabiki basta en büyük sebebim Koreye olan Sevgim, biraz Merak, birazda arastirmayla buldum bu siteyi, ve cok iyi arkadasliklar kurmakda sebeplerimden biri, Kore hakkinda bilgi paylasabilmek icinde, iyiki üye olmusum buraya... IYIKI VARSIN KOREA FANS
12-04-2009, Saat: 22:31
Hersey Yi San'i izledikten sonra basladi bende. Güney Kore hakkinda detayli arastirma yaparken konuyla ilgili genellikle Korea Fans'i görüyordum. Ben de üye olayim bakayim dedim, en azindan istedigim bilgilere ulasmis olurum diye. Ama forumun içini dolastikça konusmalarin ve kurallarin çok dikkatli ve düzeyli oldugunu gördüm. Asil beni baglayan nokta buydu. Sonra da hemen hemen her gün Korea Fans'ta oldugumu hatta yeni konu bile açtigimi, burada güzel seyler paylasmak istedigimi fark ettim. Bu siteyi hazirlayanlara ve kurallari dikkatli uygulayan arkadaslara çok tesekkürler
![]() Korea Fans anlatilmaz yasanir, bir aliskanliktir
(...Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana. Ataol Behramoğlu)
13-04-2009, Saat: 0:44
bir gün denizler imparatorunu izlerken yeomun resimlerini ariyordum ve bu siteyle karsilastim.Sonrada üye oldum...
herkes aya benzer kimseye göstermediği karanlık bir yüzü vardır...
13-04-2009, Saat: 0:57
Yani ben annemin karnindan Kore sevgisi ile dogmadim
.Tesadüfen düslerimin prensini gördüm TRT de.Önceleri burayi düslerimin prensi ile ilgili güncel bilgileri bulabildigim bir site olarak görüyordum.Simdilerde ise çok farkli.Yani en önemli sebebi(Tabii üye oldugum zamanlar)düslerimin prensi ile ilgili bilgilere Türkçe olarak erisebilmekti sanirim .Iyiki de üye olmusum
●gσσηg ● αηgєℓℓ ●
●υ кιѕѕ ● ѕнιηєє ● ѕυנυ● вιgвαηg ● ѕѕ501 ●
13-04-2009, Saat: 1:27
Hersey saraydaki mücevher dizisini izlememle basladi.(ablamin izlememde büyük katkisi var tabiii unutmamak lazim)Diziyi arastirdigim zaman koreafans sitesiyle karsilastim.Bir de bu siteyi iyice inceledikçe basindan ayrilamamaya basladim...ayrica üye oldugum için çok mutluyum.Çok güzel bir site bu siteye emek veren herkese çok çok tesekkürler...
ღSHİNEEღT.O.PღBİGBANGღDBSKღTAEYEONღK.HYUN JOONGღKİM BUMღLEE MİN HOღ2PMღGDRAGONღSS501ღBİGBANGღ
13-04-2009, Saat: 12:11
kore dizilerini cok sevmem
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|