yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Is Your Most Important Reason for Being Korea-Fans' Member?
What Is Your Most Important Reason for Being Korea-Fans' Member?

Hep merak etmişimdir bu siteye üye olanların üye olma amacı nedir diye. Neden bu siteye üye oldular ve bu kocaman ailenin içinde bulunduklarında kendilerini nasıl hissettiler? Ben bu siteye Kim Jeong Hoon için üye olmuştum. İlk başta pek sevmedim bu siteyi yabancılık çektim açıkçası. Daha sonrada bu sitenin sıcak insanlarıyla tanışınca işler değişti. Artık Korea Fans 2. ailem oldu ve bu ailede giderek genişledi, çoğaldı artık bir sülale haline geldi. Kendi kendime diyorum ki "İyi ki Korea Fans'ı tanımışım". İşte benim hikayem bu ya sizin hikayeniz nedir? Abaza
김~정~훈
[Resim: 77603138.png]
Öncelikle güzel konu,tesekkürler Opucuk Onay

Benim tek hayalim,mezuniyetimden sonra Kore'de meslegimi icra etmek,Seul'de.Bu yüzden Kore ile alakali ne kadar sey varsa bilmek istedim. Internetten bu yönde arastirma yaparken Korea-Fans ile karsilastim. Burdan bir çok bilgi ögrendim hayal ülkemle ilgili. Daha sonra yazilan yorumlarin sicakligini gördüm, sanki yillarin arkadasliklari vardi burda.Ben de üye olmaliyim dedim ve oldum Biggrin Yabancilik çekmekten korkuyordum ama sagolsunlar (özellikle DBSK ailesi) burdaki herkes çok sicak kanli ve cana yakin.

Su an burda olmaktan çok mutluyum... Smile Smile Smile
DBSK Daha dogrusu Hero*m nette onun resmini görmüstüm de arastirmak için üye oldum sonra da çok sevdim hep burda kaldimBiggrin
çünkü hayallerimde KORE var ve ben bi çok seyi bu site sayesinde ögrendim yani benim bu istegimin gerçek olabilecegini gösterdi.seni seviyorum korea-fans...
Ben zaten korelileri seviyordum önce saraydaki mücevher sonrada düslerimin prensi beni daha çok koreye bagladi...
Ama asil olarak Joo Ji Hoon beni koreye bagladi ondan sonra onu arastirirken korea-fans çikti karsima bende Joo Ji Hooni sevdigim için üye oldum Smile
Ondan sonra korelilere daha baglandim ....Smile
Dae Jang Geum sayesinde üye oldum
ben sadece kore dizileri için üye oldum...
Tek amacim Kore'yi seven diger dostalarla ayni duygulari paylasip özlemimi bi nebze olsun dindirmek çok güzel bir konu canim çok tessekürler adasim benim Opucuk
bende saraydaki mücevheri çok begenmistim ve ararken burayi buldum ve daha sonra çok sevdim burayi herkes çok yakinlar hiç ayrilmak istemiyorum buradan Opucuk konu için sagol canim Smile

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
joo ji hoon sayesinde olduSmile
Gün güzel geçsin, gönüller çiçek olsun yeter…

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi