yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Is Your Most Important Reason for Being Korea-Fans' Member?
koreyle ilgili arastirma yaptigimda görsellerden resimlere baktigimda hep korea-fans karsima çikiyordu ve bende buna gicik oluyordum ama nedense sonradan gicik olmamaya basladim bir süre sonrada üye oldumSmile

korea-fans i kuranlara tekrar tesekkür ederim Smile
Korelilere duydugum sevgi baslayinca bunlari arastirmak istedim ve baktim ki Korea-Fans'ta olmayan yok .. Smile bu amaçla üye oldum ama daha sonra arastirmaktan çok ; sosyal bir ag , paylasim sitesi , gazete gibi bir hal aldi .. Biggrin Korelileri takip edebilmemi ve benim gibi bir çok Kore severle arkadas olmami sagladi ..

Tesekkürler Korea-Fans Smile

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

Korelilerle ilgili biraz daha bilgilenmek
Korelilere biraz daha yakin olmak:p:d
Ülkeyi,insanlarini anlatan bir site ariyordum baktim site güzel üye olmustum Biggrin tabi oppalara ait daha çok fotograf,bilgi ve daha çok oppa bulma imkani saglayan etkeni de es geçemem ^^ Abaza
Tabi ki kore ve benim gibi kore delisi bi sürü arkadasla birlikte vakit geçirmek.
bir dostum sayesinde koreyi ve korelileri çok svmeye basladim ve dostum bana koreyle ilgili birçok güzel bilginin bulundugu ve çok güzel seyler oldugu bir site gösterecegim dedi onun sayesinde sevdigim kore ve koreliler hakkinda bilgilere ulasabilecegim bir siteye üye olmus oldum Biggrin
Triple'S & E.L.F

♥♥♥♥♥♥ Saranghae Korea ♥♥♥♥♥♥

Kore ile ilgili herseye üyeyim de ondanBiggrin
Angel ...
Düslerimin Prensi ve Zoraki Prens dizilerinde dikkatimi bayagi çekmisti Koreliler ama siteye henüz kesif edememistim..Biggrin
Daha sonra Muhtesem Kraliçe dizisine ve Kim Nam Gil'e duydugum asktan dolayi genis çepli bir arastirma yaptim ve bu aileyi buldum..Biggrin
Sonuç olarak üye oldum ve Kore'yi daha iyi tanidim..Abaza
KINGDOM
[Resim: SWIY7k8.gif]
Bu kadar kaliteli baska bir site yok da ondan Biggrin

Prosecutor 왕 ~

U mean everything to me my lover ♥

♥

~ JYJ-In Heaven albümüm!!!!! ~ ^^
Istedigimiz her konuda gerek dizi,oyuncu,sarkici gerekse Kore'nin tarihi,sosyal,güncel hayati hakkinda merak ettiklerimiz için kaynak Korea Fans Smile Mutluyum üye olmaktan Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi