yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Is Your Most Important Reason for Being Korea-Fans' Member?
Benim için hepsi Google'a Saraydaki Mücevher yazmamla basladi hemen ilk sayfada Korea Fans vardi ,bende üye oldumBiggrin
Saraydaki mücevher sayesinde gördüm ama asil sebebim go hyeon jeong... KalpKalpKalp

Dogrusu bu siteyi içindeki insanlari cana yakinligini bilemezdim.. Yine arkadasim sayesinde oldu Zaten Kore'yi seviyordum arkadasim 'Asina kore fans diye bi site var çok sicakkanli insanlari var çok hos bir site bir baksana' dedi. Bende bir gereyim bu kadar övdü dedim. Girdim ve çikamadim. Biggrin

Renkli harf kullanmiyoruz!

[Resim: 18yorum.jpg]

*

JangAşina ~
Amacim Kore'ye daha yakin oldugumu hissetmekti çünkü burda bunu hissetmeye çalisan binbir çesit Kore hayrani var bu yüzden birlik olunca kendimi orda gibi hissediyorum... Gozlukgulmek
Düslerimin Prensini izlerken resimlere bakmak için internete girdigimde hep Korea-Fans çikiyordu.Zoraki Prens baslamadan önce(Se7en'i tanidiktan sonra) üye oldum.En büyük etken Se7en'di benim içinOnay
|JJ★JS★YC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

Küçüklügümden beri Kore'ye dair herseye bir ilgim vardi. Eve internet baglatir baglatmaz da Kore ile ilgili paylasim yapan siteler aradim ve burayi tercih ettim.
Pisman degilim yine olsun yine yaparim... Zuhaha
[Resim: bcopy.th.png]

Ne yapmak gerektiğini pek çok insan bilir ama bildiğini yapan insanların sayısı çok azdır. <Anthony Robbins>
bende düslerimin prensinin oyuncularini, özetini görebilmek için üye oldum.
Saraydaki Mücevher'i izledigim zamanlar diziyle ilgili internette bir seyler ararken bu siteyi buldum. Dizi biter bitmez de üye oldum.(Neden dizinin bitmesini bekledigimi ben de bilmiyorum Biggrin) Büyük bir ihtimalle Saraydaki Mücevher'i izlemeseydim Korea fans'in bir üyesi olmayacaktim Kore'ye de ilgim olmayacakti.
Saraydaki Mücevher

Queen Seon Duk Fan Club

!●~•YiSan Fan Club / YiSan Sevenler Fan Kulübü
Çünkü Korea-Fans'ta Güney Kore ile ilgili aradigim herseyi bulabiliyorum Biggrin ve burda takilmak sosyallesmek hosuma gidiyor Kalp

[Resim: g5RLQZ.jpg]

"We are 1"

Kim Jeong Hoon içiin ve Korelilere duyduguum hayranliik ve sevgiii yüzünden üye olduum ~
Ve burayii çok sevdiim ama biraz yabanciliik çekiyoruum
Yeni oldugumdan olsa gereek .d Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi