08-08-2010, Saat: 8:46
Önce Denizler Imparatoru. Ardindan genisledi genisledi, Kore ve içindeki her sey üyeligimin sebebi oldu.
|
What Is Your Most Important Reason for Being Korea-Fans' Member?
|
|
08-08-2010, Saat: 8:46
Önce Denizler Imparatoru. Ardindan genisledi genisledi, Kore ve içindeki her sey üyeligimin sebebi oldu.
09-08-2010, Saat: 15:04
(Son Düzenleme: 22-08-2010, Saat: 22:19, Düzenleyen: first genius.)
En önemli sebebi Korelileri çok sevmem sonraki en önemli sebebi de tabiki F.T Island...
Love is real, real is love, Love is feeling, feeling love, Love is wanting to be loved. ~ Love is you, You and me, Love is knowing, We can be...
09-08-2010, Saat: 15:37
Konu için tesekkürler. Gelelim üye olma sebebime...
Kore'ye olan merakim zaten var olan uzakdogu sevgisiyle basladi. Sonradan Kore'nin gelenek ve kültürünü arastirinca çok benzedigimizi farkettim.Ama gelin görün ki bazi insanlar sanki çok tuhaf bir düsünceye sahipmisiz gibi davraniyor. E durum böyle olunca netten ayni fikirde insanlarla karsilasmak için arastirmalara basladim. Bu siteyi bulunca üyeler ve konular çok hosuma gitti, ne ararsak var, eksik olanlarda duyarli üye arkadaslarim sagolsun hemen ekleniyor. Ilk üye oldugumda sadece bilgi alip çikiyordum fakat daha sonralari Kore Büyükelçiliginin de bize olan destegini ögrendigimde çok mutlu oldum ve korea-fans tan kopamaz oldum ![]() Sözün özü siteyi kuran ve güzel paylasimlarda emegi geçen herkese çok tesekkürler.Üye sayimiz gerçekten çok iyi ve daha da iyi olacagimiza inaniyorum. korea-fans a sevgilerle
09-08-2010, Saat: 15:40
Kore'yle ilgili birçok yeni haberi buradan bulabiliyorum ^^
Tabii buna ünlülerde dahil
09-08-2010, Saat: 15:44
Buraya üye oldum çünkü çok faydali bir site oldugunu diger sitelerin saygisiz ve özensiz üyelerinin bulunmadigini düsündüm.
Üye olmadan önce bir kaç ay misafir olarak kullandim ve bana uygun oldugunu farkettim ve belli bir zaman sonra Hyun'un fanina üye olmam gerektigini anladim ve siteye üye oldum. Burasi kendimin benzerliklerini görmeme ve yanliz olmadigimi anlamama sebep oldu. Ben hep koreyi seven baska insanlar varmidir diye düsünürken bu site her seyim oldu..) Hepinizi seviyorum korea fan ![]() Duygulandim. ![]()
09-08-2010, Saat: 15:47
(09-08-2010, Saat: 15:44)khj yazdı: Buraya üye oldum çünkü çok faydali bir site oldugunu diger sitelerin saygisiz ve özensiz üyelerinin bulunmadigini düsündüm. Valla ben duygulandim canim yaa ![]() Çok güzel ifade etmissin ![]() Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
09-08-2010, Saat: 15:57
Çünkü bu site benim yasam kaynagim, bu site olmadan benim yarimin olmadigi için...
Herkes için güzel söz gibi gelebilir ama benim duygularim gerçek..
09-08-2010, Saat: 16:04
09-08-2010, Saat: 16:07
Çünkü Korea-Fans benim ikinci ailem...
En basta oppam Jang Geun Suk hakkinda bilgi almak ,resimlere bakmak için üye olmustum sonra kopamadim Korea-Fans'tan burada olmak bence büyük bir sans burada olmaktan mutluluk duyuyorum
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|