yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Is Your Most Important Reason for Being Korea-Fans' Member?
hem kore ile ilgili bilgi edinmek istemem hemde ortak zevklerimi paylasabilcegim arkadaslar edinmek ve hos vakit geçirmek için Smile Onay
Bende düslerimin prensi ile buldum ama uzakdoguya olan ilgim ve merakim bu foruma baglanmami sagladi. Derken aile gibi olduk ve iste burdayim burda olmaya da devam edecegim.
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Burda yapilan paylasimlari üye olmasakta alabiliyoruz.Ama bu kadar yakisikli oppalarin resimlerine yorum yapmak ve eglenceli sohbetlere katilmak içindi.Daha fazlasina sahip oldum.Bir aile ve bir sürü yakin arkadasim oldu.Birbirimizi görmesekte çok yakin arkadasiz Opucuk
ben siteyi tesadüfen kesif ettim..ama zaten sitenin adini görür görmez merak ettim..ve girip hemen üye oldum...benmki sadece tesadüf ama mükemmel bir tesadüf..SmileSmileOpucuk

..!Sonsuzluk ~~ J.J.H~Y.E.H~

benim üye olmamin tek sebebi Kim Jeong Hoon'umKalponu düslerimin prensinde tanidim hayran kaldim sonra nette arastirdim.Bu siteyi gördüm,e-mailim yoktu uzun bir süre sadece sizin yazdiklarinizi okudum.Hep istedim üye olmayiSarhossonra ögretmenime söyledim bana açti üye oldumAllahraziArtik bende mesaj yazabiliyorumSmile
kore filmlerini arkadasimin tasiyesiyle izledim çok begendim sonra internette bazi kore filmlerine resimlerine çok siklikla bakiyordum sürekli kore fansla karsilasiyordum ve sonunda üye olmaya karar verdim ve üye oldum...Biggrin
Trt tesadüfen düslerimin prensine denk gelip sonra çok beyendim...Ardindan Kore'yi sevenlerin az olmadigini farkedince olanlar oldu...Kore ile ilgili site denilince ilk akla burasi geliyor..ee hemen üye oldum tabi Biggrin Iyi ki de olmusum ^^ Alkis Onay

Bu siteyi boys over flowers'i arastirirken buldum... SS501'e hayran olduktan sonra üye oldum...
Ben Yunhomu tanidiktan sonra üye oldum..Çünkü ileride Kore ile kültürü ve yemekleri ile ilgili bilgilere ihtiyacim olacagini düsündüm.Malum yunhom aç kalmasin..Smile Her sey onunla basladi ve onunla bitecek.! Onay
Lee Min Ho, Kim Hyun Joong'u Korea-Fans araciligiyla daha iyi tanimak yaptiklari seyleri ögrenmek ve baska Koreli ünlülerimizi, onlarin dizilerini taniyacak olmak Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi