yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Is Your Favourite Scene in You Are Beautiful Drama?
(06-12-2010, Saat: 21:48)*yaren* yazdı: 1. Tae Kyung'un sana yildiz göstermeliyim diyip Go Mi Nam'i öptügü sahne
2. Go Mi Nam islandiginda A.N.JELL'in diger üyelerinin onunla birlikte sarki söyledigi sahne (bu arada Tae'nin örtüyü alma sekli süperdi Kalp)
3. Tae Kyung'un Go Mi Nam'a havalimaninda senden hoslaniyorum dedigi ve sonra arabadaki ''çoahe'' konusmasi Biggrin
4. Tae ve Go Mi Nam'in köyde yildizlara bakarak konusmasi ve gözgöze geldikleri sahne
5. Go Mi Nam'in Tae Kyung'a bakarak sarki söylemesi
6. Taeyi domuz kovaladigi sahne Biggrin
7. Jeremy'nin otobüste aglayarak sarki söyledigi sahne
8. Tae'nin Go Mi Nam' eczaçi çocuktan kiskandigi tüm sahneler (kiskandiginda yüzünün aldigi ifadeye bayiliyorum Opucuk)
9. Tae ve Go Mi Nam'in birbirlerine yaprak atmasi ve ''az önceki rol degildi'' demesi
10. Go Mi Nam'in Tae'nin odasina tasindiginda birbirlerine agiz büzdükleri sahne Biggrin
11. Tae'nin ''bunu her gün söyleyecegim, iyi dinle seni seviyorum'' dedigi sahne ve sonra yildizli kolyeyi Go Mi Nam'a verdigi sahne
bu kadar yeter herhalde Biggrin

Aynen. =D
Baska eklemek gerekirse Jeremy'nin oldugu tüm sahneler. Biggrin
ben en çok go mi namin kafasinda uçan havai fiseklere ve domuzun tae yi kovalamasina gülmüstüm Biggrin en üzüldügüm sahneler konser çikisi go mi namin agladigi tae nin ona sarildigi ve jeremy nin agladigi sahnelerdi..
-Jeremy'nin otobüste agladigi sahne. Sad
-Go Mi Nam'in kiz olarak giyinip Kang Shin Wo'yla botanik bahçede bulustugu sahne.
-Jeremy'nin Go Mi Nam'i gay sandigi sahneler. hysterical
-Kang Shin Wo'nun agladigi sahne.
-Kang Shin Wo'nun Go Mi Nam'in pesinden gidip onun kiz oldugunu bildigini söyleyecegi ama bizim saf Go Mi Nam'in Hwang Tae Kyung'a gittigi sahne. Ofkeli
-Hwang Tae Kyung'un Go Mi Nam'a fan testi yaptigi sahne.
-Hwang Tae Kyung'un tavsan-domuz oyuncagi yaptigi sahne. Biggrin
-Go Mi Nam'in Hwang tae Kyung için biriktirdigi yildizlari Hwang Tae Kyung'un gördügü sahne. Heart
-Ve son olarak Hwang tae Kyung'un Go Mi Nam'a kolyeyi verdigi sahne.

Neredeyse diziyi özet geçtim. Daha da var ama...
~Tae Kyung'la Go Mi Nam'in köy gibi yerdeki ay isigi altinda oturduklari ve Go Mi Nam'in Tae Kyung bilmeden agladigi bölüm. cry

~Jeremy'nin otobüste agladigi bölüm . cry

~Jeremy'nin Go Mi Nam'i gay sandigi kisim .. Biggrin

vs .. Biraz unuttum .. Blush

Çok eglenceli ve güzeldi yaa .. Angel

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

You're beatiful da benim için özel bir o kadarda komik sahneler var.Iste birkaçi
* Tae kyung 'un( ilk yada ikinci bölümde)kizi tutmaya çalismasi ve minam'in üzerine düsmesi sonucunda shin woo 'nun yaptiklari.
**Shin woo 'nun '' she is my girl'' diye bagirmasi tae kyungun bakislari tabi .***Jeremy in limon yedigi sahne .****Minamin, tae kyung un odasina girmesi o sirada odaya tae kyungun gelip minamin acele ile saklanmasi klozetle mücadelesi daha sonra tepsideki mumu arkasinda kitapliga ragmen üfleyerek hatta tükürmeye çalisarak söndürmesi. Bunu tae kyungun görüp kizmasi ayrica minamin kafasina kazara ödül düsmesi ve bayilmasi ****daha çok ama bu kadari yeter sanirim****

♥I watching Descandants on the Sun♥
♥♥Vazgeçen zafer elde edemez♥
♥♥♥Minoz♥

-Jeremy'nin otobüste agladigi sahne,
-Hwang tae kyung in domuz-tavsan yaptigi sahne,
-Hwang Tae kyung in Go mi nam a fan testi yaptigi sahne,
-Jeremy ve digerlerinin Go minam in kiz oldugunu ögrendigi aksam markette oynadiklari reklamlari canlandirdiklari ve Jeremy'nin a i sidova( nasil yazildigini bilmiyorum)(ah serinletici!..) diyip go minam a da yaptirdigi ve sonrada ahh çok tatli die sarilmaya çalistigi sahne,
-Jeremy, Hwang Tae Kyung ve Shin Woo nun Tae Kyung in sevgilisi su gicik kiza yemek yaptigi ve Jeremy nin Go minam yemesin diye yemegi yiyip Tae kyung a bakarak sirke mi abi dedigi sahne,
-Go mi nam in hwang tae kyung in onun için yaptigi sarkiyi stüdyoda aglarak söyledigi sahne,
-Ve kisacasi dizinin tüm sahneleri ( özellikle go minam ile hwang tae kyung in duygusal Jeremy 'nin ise komik sahneleri) Biggrin
ahh bak simdi bu diziyi ne kadar çok sevdigimi anladim..en iyisi tekrar izleyeyim Smile
[font=Impact] park min yeon <3 sarang of korea
Tae nin domuz-tavsan yaptigi sahne. Smile
٩(-̮̮̃-̃)۶
Hwang Tae Kyung domuzdan kaçtigi sahne Smile çok komikti yhaa Smile
En sevdigim sahneleri zaten yazmislar.Sevmedigim birkaç sahne disinda dizinin bütün sahnelerini seviyorum zaten.Bu baslikta yazilan sahnelerin hepsi en sevdigim sahneler Smile

Benim en favori sahnem Dördüncü bölümün sonunda Hwang Tae Kyung'un Go Mi Nam annesinin yasamadigini ögrendigi için aglarken onun yanina gelip ona sarilmasiydi.

Beni en etkileyen sahneydi bu sanheOnay
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Shin-Wo'nun Gominam'i takip ettigi sahne. ^^
VIXX is BACK

İmzanız 400*103 kuralına uymadığı için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi