yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Is Your Favorite Nickname In Forum?
(17-12-2010, Saat: 20:42)Aysin Dürdar yazdı: Ben, Lee Yo - Won, uslu cocuk, kiday baksi, mavisülün ve su anda aklima gelmeyen bir çok nicki seviyorum.

(03-12-2010, Saat: 21:16)Lee Yo - Won yazdı: Forumda en çok hosunuza giden nickler hangileri? Smile
Vayy Aysin Dürdar, sonunda benim de nickimi yazan çikti... Abaza Biggrin
Çok tesekkürler, sizinki de süper. Onay

[Resim: 05EJy1R.jpg]
♥
Tabi ki yosu. Biggrin
Söylenisi çok güzel.
nilamman, edep ya hu, felixfelicis, bin_pisman, EUNKIM, uslu cocuk, Mihanktasi, Melissa, *Mygirl*, nazlim, evremm,afazi, Love-, Kimyon, cilekess.. (daha varmi bilmiyorm varsa affola. Pisman)
blue*girl-ayumi, KLamentin, daenambo, juwang-a hwang, yoyeha, nazlim, uslu cocuk, Belgüzar, axi_kraliçe, b-ü-s-r-a öncelikle, sonra diger ablalarim ve unnilerim. Onlarida yazamadim..SarhosKalpKralgul

Ama en çok sevdigim kendi nickim ..Zuhaha
KINGDOM
[Resim: SWIY7k8.gif]
Kendi nickim basta olmak üzere... Biggrin watashi wa Ipek, Mavisülün ve kimyon...
Kendi nickimede begeniyorum. Opucuk xmnyqkorelix / Darin_Bomji / BB_GDrago Ohoo saymaya kalkarsak herkesin kendine özgü ve güzel bence.. Smile
Midam_Dokman,morgana,daenambo,pnar,pellish,mavisülün,Lee Yo-won,SeulYeon,Kiday Baksi ve daha aklima gelmeyenler... Biggrin

Hüzün içinde bi' yerlerdeyim.

(17-12-2010, Saat: 22:07)mircinik yazdı: Tabi ki yosu. Biggrin
Söylenisi çok güzel.

Evet, asildir benim arkadasimin nicki. Biggrin
Senin nickin de hos. Biggrin
Bunun disinda tamamen tarafsiz kalarak ßlaCk aNqeL'in üstüne tanimam diyorum. Gozlukgulmek
adriyass501, Double_S*501, PerSpEcTiF, kimyon, watashi wa ipek, wiseacre_daisy.. Onay
edep ya hu.. (Böyle yaziliyordu sanirim. Saklan )

HeeChul Oppacım!..

[Resim: benimuserbarm1.gif]

Made in SeulYeon...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi