Ay bu çok kötü olur ama ne bileyim Seung Ri gayet oldugu gibi görünen biri ben degisik olcagini sanmiyorum yada umuyorum.
I'm The Best
|
What if Your Favorite Singer doesn't good as your expect When you met...
|
|
Ay bu çok kötü olur ama ne bileyim Seung Ri gayet oldugu gibi görünen biri ben degisik olcagini sanmiyorum yada umuyorum.
I'm The Best
Seni sevmek güzeldi, artik baska sevgilere derdim herhalde.
Simdi sadece dis görünüsü ve medyaya yansiyan özelliklerini bildigim biri ve hayalimde oturttugum sahane koltuga belki de hiç layik olmayabilir.
O yüzden sadece onu yakindan görüp tanidigim için mutlu olur ve bir daha hiç kimseyi bu kadar abartmazdim. Biraz doluyum bu konuda da. ![]() Konu için tesekkürler.
24-11-2009, Saat: 14:59
Ben onlara uzaktan hayran olmayi tercih ettigim için tanistigimda (yakinimda) yaptiklari pek umurumda olmaz..
Hiç düsünmemistim ama farketmez galiba o nasil olursa olsun ben zaten onu kendi oldugu için seviyorum.
Öyle birsey olacagini sanmam ama olursa olsun ben Kim Jeong Hoon' umu her haliyle seviyorum.
Adi üstünde hayaranlik You're Beautiful dizisinde menejerin bir lafi var onu sizlerle paylasayim hayranlar sen üzüldügünde aglayabilen ama seni hayran olarak sevsede baskalari ile evlenebilenlerdir.
Düsündügün gibi çikmasada bir sanatçinin gelebilecegi siniri budur. Anlayacaginiz ne olursa olsun biz hayran olarak onlardan vazgeçmeyiz.
Bazen insan uzun yillar tanidiklarini bile gerçekten tanimadigini bilmeli. O yüzden sasirmazdim olabilir herkes farklidir diye düsünürdüm üzülmezdim. sadece tanidigim insanlar arasina farkli biri daha katildi derdim.
Olsun ben genede Kim Jeong Hoon'umu seviyorum.
Çok üzülürdüm ve zor da olsa ondan vazgeçerdim. Sarkilarini bile dinlemezdim artik. Ama öyle bir sey olacagini zannetmiyorum. KJH yapmaz, o tam hayalimdeki gibi biri.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|