yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What if Your Favorite Singer doesn't good as your expect When you met...
What if Your Favorite Singer doesn't good as your expect When you met...

Diyelim ki...
Kendi adıma Lee Min Hoo'yu çok seviyorum ve onu tanıma firsatım oldu ama o benim sevdiğim Lee Min Hoo değil ... Biggrin Siz o zaman ne yapardınız?
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
Üzülürdüm...
Öyle birsey olacagini sanmiyorum ama olursa da ben üzülmeye alisigim birsey olmazdi herhalde yinede severdim onu. Smile
Bende öyle birsey olacagini zannetmem. Çünkü Lee Young Ae çok güler yüzlü çok cana yakin bir kiz umdugum gibi çikmayacagini hiç ama hiç zannetmem ama olurda umdugum gibi çikmazsa heralde bir daha kore lafi duymak istemem çok yikilirim o an.
Of düsünmesi bile insana aci veriyor.
SARAYDAKİ MÜCEVHER FAN
JANGGEUM'IN RÜYALARI
LEE YOUNG AE FAN
ZORAKİ PRENS FAN
SE7EN FAN
JUMONG FAN
KOREA-FANS
Üzülürdüm tabi ama ondan vazgeçemezdim herhalde. Onay
EXO ♥
"Love Me Right"
>> Baekhyun ♥ <<

♔ hook blade
Kim Jae Joong (Panda'm Kalp ) bence o kadar dogal ki ekranda nasilsa gerçek hayatta da öyledir diye düsünüyorum. Ben zaten onun bu halini sevdigime göre benim için önemli olan o zaten yani ne kadar kötü olabilir de beni hayal kirikligina ugratabilir ki. Ama gerçekten bekledigimden çok farkli biriyse alismaya ve daha iyi tanimaya çalisirim. Çok fazla üzülüp hayal kirikligi yasayacagimi sanmiyorum. Onay Onay

Seni Seviyorum (Türkçe) I love you (İngilizce)
Sa rang hae yo (Kore) Kimi o ai shiteru; Aishiteru;
Chuu shiteyo; Ora omee no koto ga suki da;
Watashi Wa Anata Wo Aishithe Imasu (Japonca)
Wuo Ay Ni (Kuzey Çin) Saya sayang kamu (Endonezya)
Ne yapacagim ki saglik olsun Hero'm derim aynen hayatima onunla beraber devam ederim ne demisler misafir umdugunu degil buldugunu alir. Bende öyle yaparim alirim yine Hero'm Kim Jae'mi. Biggrin Biggrin Biggrin
...
-"Küçükken Nasıldı?" diye sordu Anneme;
-"Küçükken yaramazdı.." dedi Annem,
Tebessüm etti;
-"Doğru mu?" dedi gözlerime bakarak;
...-"Doğru" dedim.
...Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini;
-"Küçükken Yaram Azdı..
Oradan hemen giderdim. Kendime kizardim tanimadan baglandim diye.
Hepsi öyle çikacak degil ya. Bir kisi degil ki benim sevdigim ünlü bu kötüyse digerleri de kötü olacak degil. Smile Bir kisiden dolayi digerlerine haksizlik etmeden sevmeye devam ederim ama hakedenleri. Smile Smile Onay
Böyle birsey imkansiz sonuçta o kisiyi tanimaniz gerekiyor. Tanimadan nasil sevebilirsin ki Kim Jeong Hoon'dan beklemem böyle birsey.

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi