yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Gave You Know The Culture Of Korea?
Img-kiss 
Bu konuyu açan kişi olarak ilk mesajda bana neler kazandırdığını anlatmak bir görev olduBiggrin

Öncelikle aile kurumuna önem verdikleri apaçık ortada. Büyüklerine çok saygılılar. Gelenek ve göreneklerine bağlılar. Dizilerinde ve filimlerinde bize yansıtmak istedikleri şey hoşgörülü ve güler yüzlü olmak gibi geliyor bana.
Kore kültürünü tanıdıkça bu üste saydığım konularda daha hassas ve düşünceli olmaya başladım. Bu da bana pozitif olarak geri döndü.

Bu bağlamda bana iyi şeyler kazandırdığına inanıyorum. Onay
Öncelikle kesinlikle büyüklerine çok saygililar. Kendinden 1 yas bile büyük olsa abi/abla kullaniyorlar. Aileye çok önem veriyorlar. Özellikle bu iki konu çok önemli bence...
Ayrica gelenekleri, yöresel kiyafetleri çok ilgi çekici...
Konu için tesekkürlerSmile

Love is real, real is love,
Love is feeling, feeling love,
Love is wanting to be loved.
~
Love is you,
You and me,
Love is knowing,
We can be...

Aslinda bu degerleri bize ögretmesi gereken bizim tv kanallarimiz ama nerde.Varsa yoksa siddet,entirika,aldatmaKizgin.Bizde insanlik adina yararli seyleri taa Kore'den ögreniyoruz.Neyse ögrenelimde Kore'den ögrenelim önemli degilSmile
öncelikle bana kendi kültürümüzü hatirlatti çünkü çok benzer yön var. o yüzden kore kültürünü dahada yakindan takip etmeye basladim ve bu nedenle kendi kültürümüzede daha çok sahip çikmaya basladim. çok güzel bir konu olmus ellerinize saglik Onay
Türklere çok benziyolar kesinlikle. Birde dizilerinden anladimki; çok emek veriyolar oyunculuklar süper ve el ele bile tutusmadan harika bir ask yasiyolar oysa bizim dizilerimizde durum içler acisi.
(15-09-2010, Saat: 18:31)guloskdglu yazdı: türklere çok benziyolar kesinlikleee....bide dizilerinden anladimki;çok emek veriyolar oyunculuklar süper ve el ele bile tutusmadan harika bi ask yasiyolarrr oysa bizim dizilerimizde durum içler acisi...

Bu fikirlerine cani gönülden katiliyorumOnay
Bize çok benziyorlar gerçekten Smile Bu nedenle onlarin kültürünü tanimak bize çok sey kazandirirSmile
Bana kazandirdigi bir çok sey..Aslinda kültürler birazda olsun benim kendi kültürüme benziyor büyüklere sevgi saygi , güler yüzlülük olsun. Tabi elbette onlarin kültürü daha yakindan tanimak isterim umarim bu umduumda bir gün gerçek olacaktir.Sözün kisasi hayatima bir çok güzel seyleri katti bu forumu, yeni arkadaslari, yepyeni bilgileri...AllahraziOpucuk

Kore kültürünü tanimak bana tahmin ettigimden daha çok sey kazandirdi.
Tarihlerine ne kadar çok sahip çiktiklarini gördükçe saygim dahada artti.
Onlar gibi sürekli gülümsemeyi,olaylari olumlu bakmayi ögrendim.
Bencede güler yüzlü ve pozitif bir insan olmak sosyal hayatta bir çok konuda ise yariyorOnayBunun için fikirlerinize katiliyorumSmile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi