yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Do Your Friends Think About Korean-Fans?
Pek anlatmayi sevmiyorum ben ama anlattiklarimda pek hoslanmiyorlar. Aman hoslanmasinlar buradaki arkadaslarim çok seviyor ya o bakarim ben...
Aynen bazilari kiz gibiler diyorlar...
Onlar erkek görmemis bence... Ama neyse bende onlarinkileri sevmiyorum...
Koreliler çok ama çok tatli...
Ben sonuna kadar mücadele edeceğim.En iyi yeri sonunda gülümseme olması ~ JOO Jİ HOON 
Valla bizimkiler ilgilenmiyorlardi ama sayemde bilmedikleri kalmadi... Hele bir arkadasim var kiza seyrettigim bütün dizilerin her bölümünü anlattim... Artik ilgilenmesede Goo Joon Pyo kim, Kim Jeong Hoon kim, kaç yasinda vs hep biliyor...

Korea-fans'i da anlatiyorum kiziyorlar. Biggrin Dersleri bosluyorum diye... Biggrin
(08-06-2009, Saat: 4:10)snow_flower yazdı: Valla bizimkiler ilgilenmiyorlardi ama sayemde bilmedikleri kalmadi... Hele bir arkadasim var kiza seyrettigim bütün dizilerin her bölümünü anlattim... Artik ilgilenmesede Goo Joon Pyo kim, Kim Jeong Hoon kim, kaç yasinda vs hep biliyor...

Korea-fans'i da anlatiyorum kiziyorlar. Biggrin Dersleri bosluyorum diye... Biggrin
Aynen katiliyorum. Herkesin kafasini sisiriyorum aksama kadar. Bazilari bu siteyi söyleyince çok sasiriyor. Senin gibi çok var yani diyorlar. Biggrin
Benim arkadaslarimin bazilari ilgileniyor, ama en yakin arkadasimda bir Korea-Fansli... Birbirimize anlatip duruyoruz. Bu güzel bir sey, ikimiz birbirimize yetiyoruz. Konu için tesekkürler. Smile

DİKKAT! SS501 MANYAKLARI ÜYESİDİR..

"HAYALLER GİDECEĞİMİZ ADRESLERDİR.ADRESİ OLMAYAN GİDECEĞİ YERİ BİLEMEZ."

Kokoro'm Lee Hee Hee(M)
Kuğum İleri
Unnim papillon_gong
Biriciğim mihenktasi

Ben de firsat buldukçe Kore'yi, Korea-fans'i arkadaslarima anlatmaya çalisiyorum.
3 arkadasim anlattigim bölümler sayesinde Düslerimin Prensi'nin koligi oldu.
Her tenefüs arasinda ondan bahsediyorduk.
Komik replikleri birbirimize yapardik.
2 kuzenimi ve kardesimide kolik ettim.
Sonrada üye oldular. Biggrin
Love......Love...........Love................
Arkadasimla birlikte Boys Over Flowers izliyoruz... Simdiden Kore hastasi oldu. Biggrin Yakinda forumumuza üye de olur diye düsünüyorum. Smile

사랑해 지훈아
Bi Rain Fan Club
Senin gibi insanlarin oldugu yerdir diyorlar. Biggrin
♥ Urineun BIGBANG ♥
BIGBANG'in 6 Yılı!!! VIP'liğimin 4. Yılı!!

[Resim: a2zueqv.gif]
Onlara o kadar çok söz ediyorum ki hem sizden, hem fandaki bilgilerden.
Kim Jeong Hoon Fan Kulübü'nden alistilar artik hiç yabancilik çekmiyorlar. Smile

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Korelilerden biktilar sevmiyorlar yani.
Anlatsam ne olacak? Aglaelsalla Dertli
İmza yüksekliği en fazla 103, genişliği en fazla 400 olmalı.
Arkadaslarim sadece burada oldugu için sorun yok da,
evdekiler artik biktilar desem yeridir. Agzimdan Kore lafi çiksa odadan kovacak hale geldiler. Dertli
Ne yasiyorsam kendi içimde yasiyorum. Biggrin
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi