yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Do Your Friends Think About Korean-Fans?
Benimkiler artik iyice bikti. Kore deyince adim adim kaçiyorlar benden. Smile Koreye git sende kurtul bizde diyorlar. Bende Allah razi olsun bu güzel dilekleriniz için diyorum. Smile
Hiçbir fikirleri oldugunu sanmiyorum. Olsa bile bu gönül isi sevmeden olmaz. Koreyi ve o kültürü insanlarini çok seviyorum, öyle ki herkes deli, aptalmisim gibi düsünüyor. Bir fikir sahibi olsalar ne olur? Anlamadiklarindan eminim.
İmzanız bir sayfayı kaplıyor.
Tuhaftin, iyice tuhaf oldun; ne diyorsun ne konusuyorsun az buçuk anliyorduk, simdi hiç anlamiyoruz diyorlar.
&&&&THE DEVİL FAN CLUP&&&&&'Boys Over Flowers Fan Club'
>>..Lee Min Ho Fan Club..<<~Coffee Prince Fan Club~ My Girl Fan Club ^^ ^###Goo Hye Sun Fan Club###^ ////////GONG YOO FAN CLUP\\\\\
So Yi Jeong ♥ Chu Ga Eul - Soeulmates
My Fair Lady Fan Club / My Fair Lady Sevenler Kulübü

(26-03-2009, Saat: 18:24)greatjanggeum yazdı: Ben de babama bahsettim ama keske bahsetmez olaydim. Yok Güney Koreliler çok gerilermis, (teknloji,sanat v.b ) yok efendim onlar Çinlilerle aynilarmis, yok eger Asyalilarla ilgilineceksem daha genis kültür v.b olan Çinlileri seçmeliymisim!
Halbuki ben Çinliler'den nefret ederim!

Konu için tesekkürler...

Bende Çinlileri pek sevmem. Belki de Orta Asya da kalan (Hun,Çin iliskileri gibi) pek hos olmayan tarihsel baglarimizdan dolayi sevmiyorumdur, emin degilim; ama Japonlari herzaman sevmisimdir. Koreliler hakkinda çok fazla arastirma yapmadigimdan bilgim yoktu. Kore dizilerine merak salinca haliyle bu ülke ve bu ülkenin tarihiyle, kültürüyle, insanlariyla ilgilenmeye basladim. Ayrica erkegide kadini da genel olarak güzel. Çok da güleryüzlü ve sempatikler.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Benim liseden birtanecik arkadasim var, simdi kendisi üniversitede okuyor. Bize geldiginde muhakkak bir dizi yada filmden bahsederim, o da merakla dinler. Hatta kendisine Misa'yi ve Full House'u izlettim, bayildi. Oyuncularina ayri bir bayildi. (nisanli olmasina ragmen hatta) Biggrin Sözü var bana birde film izlettirecegim, yani benim biricik arkadasim da benden oldu çikti. Smile
İmzanız kurallara uygun olmadığı için silinmiştir.
Bende aileme bahsettigimde iyice Kore manyagi oldun dediler. Çünkü arada korece konusurum, yani bildigim kadariyla. Öyle seyleri biliyorsun ama baska seylere gelince sifirsin diyip duruyorlar. Ama ne yapayim Kore'yi çok seviyorum. Smile Arkadaslarimda arada benimle dalga geçer ''birini daha kaybettik'' ya da ''Kore'li kiz'' derler. Smile Konu için tesekkürler. Smile

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Ben arkadasima burada okudugum Se7en ile ilgili bir hayali anlattim. O da her frsatta anlatmami istiyordu. Bende ona Korea-Fans'a üye yapayim seni dedim, o da simdi burada üye umarim iyi vakit geçirir. Opucuk
Benim arkadaslarim sikildi artik Kore'den. Bir okul gazetesi hazirladim Korelilerle dolu; Jumong'u tanittim, Saraydaki Mücevher'i tanittim. Ben Kore'den dem vurmaya baslayinca "aa yeter ama sikildim be Zeynep" diyorlar. Gerçi birkaçi bizim siteye üye oldu ama digerleri bikmis durumda.

Birkaç tane arkadasim ÖSS'den sonra üye olacaklar. ;) Benim arkadaslarimin bazilari deli deselerde bazilari ilgileniyor. Hele ögretmenlerim hep destek oluyorlar, Kore'de okumami tavsiye ediyorlar.
Hiçbirine söylemedim çünkü kafa yapimiz bir degil ilgileneceklerini de sanmiyorum.
Zaten burada tanistigim arkadaslarim bana yeter de artar bile. Opucuk
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi