yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Do Your Friends Think About Korean-Fans?
Arkadaslarima göre baska dünyada yasiyorum.Babama ve Anneme göre normal degilim .Sonuç Korea-Fans dünyasinda mutluyum. Heart
(19-04-2012, Saat: 17:21)february yazdı: Arkadaslarima göre baska dünyada yasiyorum.Babama ve Anneme göre normal degilim .Sonuç Korea-Fans dünyasinda mutluyum. Heart

Sana katiliyorum arkadaslarima söyledigimde bana sanki uzayliymisim gibi bakiyorlar. Huh Huh
Umurumda bile degil Koreafans ailem çok yasa Biggrin Biggrin
[Resim: i8Nsz.gif]

Çevrimde bir kaç tane arkadasimda benim gibi Kore fani normal olarak genelde Kore hakkinda konusuyoruz ve diger arkadaslar yanimiza gelince yine mi diye tepki veriyorlar alistik artik.Angel
Ailemde bu duruma alismis durumda annem televizyonda Kore ile ilgili bir haber görünce direk beni çagiriyor.Biggrin

Simdiye kadar sadece 6 kisiyi üye yapabildim,umarim devami gelir. Blush Üye olanlar da çok memnun. Smile Sitemizde Kore ile ilgili her türlü bilgi var. Sleepy O yüzden bir sey ararken hiç zorluk çekmiyorlar. Wink
SS501 & GOT7

[Resim: FTxRJ.gif]

Aslinda ben psikopatim biraz Biggrin Arkadaslarim da bilirler bunu. Örnegin okulda tenefüs aralarinda Korea-Fans'a girme cesareti göstermeyi seviyorum ben ... Arkadaslarim bana " Hihi sen de haklisin .." bakislari firlatsalar da okulda sayemde sayimiz 10'u asti ve onlar Korea-Fans'i çok seviyorlar. Biz ailecek Kore faniyiz ... Kuzenler, benim aile ... Onay Bu yüzden Korea-Fans gerek dogrulugu gerekse popülerligiyle Internet anasayfam olarak yerini aldi. Benim için ikinci arama motoru diyebilirim Biggrin Ölümüne Korea-Fans Abaza Açikçasi Korelilerle dalga geçen arkadaslarima "Paboo.." diyorum ama hiçbiri anlamiyor tabii Biggrin Banane kardesim ögrenseydiniz siz de konussaydiniz, deyince sinirleniyorlar ... Ama az kaldi ... Yakinda bütün sinifi ele geçirecegim... Hepsini foruma üye yapacagim ... Simdilik susuyorum ... Simdilik Cool Yaklasik 7-8 kisiyi üye yaptim. Zamanla faaliyetlerime agirlik vermeyi düsünüyorum. Hele bir yaz gelsin Kralgul
O kadar çok bahsediyorum ki herkes alıştı. Birçok arkadaşım dizilere başladı. İnşallah yakında üye de olurlar. Onay

çevremde kore ile ilgilenen tek ben varım Sad ama olsun ben çok mutluyum Smile
Öncelikle herkes çok basit ve pasif zannediyor. Ama üye sayısını ve Korea -Fans'ın artık dışarıya açıldığını Kore ile ciddi ilişkiler kurduğunu söyleyince ağızları açık kalıyor.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi