yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Do Your Friends Think About Korean-Fans?
Valla benim kuzenim Kore hastasi yaptim. Bazen Jae'nin resimlerini gösteriyorum, arkadaslarim bu Koreli mi diye soruyor o zaman hemen Koreye gidelim diyorlar...
Ve ayrica bir kaçi üye oldular bu siteye...

Pardon ya sadece kankalarimdan bahsettim. Biggrin Çok özür dilerim diger arkadaslardan bahsetmedim. Onlar Kore dedigim zaman bana sen hala orada misin diyorlar. Hatta çogu yeter artik bu Kore ve KJH aski ne böyle diyen bile oldu. Hatta beni sinir etmek için Koreli olduklarini bile bile sevdigim sanatçilara Japon diyorlar. Ha benim Japonlara da sempatim var o ayri. Smile Onu bildikleri için öyle yapiyorlar zaten.
HAYAT? deseler vereceğim CEVAP

Unutma kaderini sen değiştirebilirsin.

Ne zaman bilgisayarin basina otursam ilk isim Korea-fans'a girmekti...
Bu kore sevdam herkese de bulasti, ee bulassinda zaten. Çekik gözlülerin namini duyurduk artik!
Pek çok arkadasima da belli basli dizileri izlettim ve çok begendiler. Korea-fans'ta aradiklari herseyi bulabildiklerini, baya da bilgilendiklerini ayni zamanda müthis bir samimiyet ve Kore hayranligi karsisinda saskinliga ugradilar...
Yani sen bir harikasin Korea-Fans! Onay
İmzanız kurallara uygun olmadığı için silinmiştir.
Benim çevremdekiler Kore'yi sevmeme garip bakiyorlar, sanki Koreliler uzaydan gelmis gibi. Bu beni çok üzüyor. :img-cray: Ama kuzenlerim de benim gibi seviyorlar, hatta birisi buraya da üye oldu.
-Rüyada ölürsen gerçek hayatta uyanırsın.
+Peki ya gerçek hayatta ölürsek?
-Ölürsün salak, bu yüzden gerçek hayat diyoruz.
...
+Amy, bir gezegen yutmuşsun!
-Hamileyim.
+Kocamansın!
-Evet, hamileyim.
+Şuraya bak, dünyalar çarpışıyor!
-Doktor, hamileyim.
Benim arkadaslarimda birakin Korea-Fans'i ''k'' harfini duyunca konuyu degistiriyorlar. Dertli
Ben o kadar çok anlattim ki ne zaman konu açsam yanimdan gidiyorlar. Saskin Böyle giderse arkadassiz kalacagim. Dertli Ama Korea-fans bana yeter zaten kimin umrunda onlar. Opucuk Çok zevksiz arkadaslarim var çok. Dodgy :img-bee: Uyari Igrenc Ban:kizgin2:
❤SS501 & A-JAX & AZIATIX & INFINITE❤
❤OnLm96❤
Onlara ne? Biggrin Deyip geçiyorum. Zuhaha
Valla bütün arkadaslarim Japonlara ve Korelilere olan askimi bilir. Basta garipsediler ama simdi sevmeseler bile saygi duyuyorlar. Bu da bana yetiyor açikçasi. Biggrin
Sonuçta zevkler ve renkler tartisilmaz degil mi ama? Biggrin

Love is real, real is love,
Love is feeling, feeling love,
Love is wanting to be loved.
~
Love is you,
You and me,
Love is knowing,
We can be...

Korefanı arkadaşlarımın düsünceleri "Çok katı kuralları olan, sıkıcı ve kötü bir site." Hiçte öyle değil. Dodgy

one in a million
Arkadaslarim zaten Kore hastasi oldugumu bildikleri için Kore ile ilgili üye oldugum tüm siteleri de biliyorlar. Korea-fans'i da. Korea-fans'a üye olan arkadaslarim memnunlar fakat, bazen sikici ve kötü oldugunu düsünebiliyorlar ama ben burda oldugum için mutluyum Kalp
[Resim: tumblr_m5aijkpTDu1rx5tr6o2_250.gif]
You belong with me !
I will love you forever .
Be mine ..

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi