yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Do You Think About How Can Korean Women And Men Stay Weak?
Sagliga oldukça dikkat ediyolar zaten tatlilari bile tatli degil.=) Ayrica yag tuz bunlarda çok sinirli. Tabi bir de o çubuklarla nasil doyulur bilemiyorum iki lokma alip bi saat çigniyorlar bununda etkisi çoktur sanirim.Biggrin
Arkadaslar onlar da bizim yediklerimizi yese çok sisman olurlar bence. Ayna da izlemistim tatlilarinda seker yok, tatlandirici olarak fasülye tozu varmis. Birde bizim baklavayi ve diger tatlilari düsünsene. SmileSmileSmileBiggrinBiggrin
Bence zayifliklarini yedikleri yemeklerden sagliyorlar. Çünkü; Koreliler fazla yag ve tuz içermeyen yemekler yiyorlar.
Yediklerinden kesinlikle, tabi genlerinde etkisi var. Tatlilar sekersiz, tuzlular tuzsuz olunca, tabi çubuklada azar azar yediklerinden dolayi zayiflar.

Bize göre can bogazdan gelir, atin ölümü arpadan olur, yiyende ölür yemeyende falan. Tabi herseyi bol bol yiyip içiyoruz, ama yemeklerimizide yemeyide seviyorum vazgeçemem.BiggrinBiggrin
Bu da sorumu?! Biggrin Türklerin aksine onlarin yemekleri yagsiz, tuzsuz, unsuz - ekmek yerine pirinç yiyorlar; e normal degil mi yani bu yüzden ortalama yaslari erkeklerde 78 kadinlar 82.
Koreliler tatli tuzlu seyler yemiyorlar ve spora çok önem veriyorlar. Bu sayede zayif kalabiliyorlar. Biggrin
Her seyi hep dogal olarak yiyorlar yag, tuz, seker kullanmiyorlar bence bu yüzden de kilo almiyorlar. =)
Yemek kültürleri. Smile
1. Un tuz seker ve yag kullanmazlar kullansalar bile az kullaniyorlar.
2. Yesil çay ve bol sebze yiyorlar.
3. Genelde sulu yemekler tercih ediyorlar ve ekmek yemiyorlar.
4. Yemeklerini küçük tabaklarda ve kaselerde karinlari doyacak kadar yiyorlar.
(Bu da kaselerden dolayi yemeklerin çok oldugunu görmelerini sagliyor.)
5. Bol bol spor yapiyolar hareket verici aktivitilere katiliyorlar. (Kimileri de ritimli dans ediyor.)
6. Eskiden savas zamaninda çok açlik çektikleri için herkese yetecek kadar yemek yapiliyor ve herkesin karni doyacak kadar veriliyor.
7. Is hayatlarina çok bagli olduklari için kosturmalar aceleci davranislar çok oluyor.
8. Her ögünü atlamadan ve yavasça yiyorlar.
9. En önemli not olarak ta: genlerinde var bazilari yesede zayif kalir bazilari dikkat ederse zayif kalir.

Benim düsüncelerim bunlar daha çok aklimda varda digerlerini yazarsam maddeler uzar gider. Biggrin
birtoprakdamlası(T.T)
Zayif (ayrica genç) görünmelerinin sirri, yemek aliskanliklarindandir.
Her zaman yedikleri pirinç pilavinda ne tuz var ne de yag. Diger yemekleri de çok yagli degil. Pek bismis birseyde yemiyorlar.
Ayrica deniz ürünlerini çok tüketiyorlar. Kurutulmus deniz yosunu da forumlarini koruyormus. Az ve saglikli besleniyorlar. Tabii ki genlerinde de var. Kemik yapilari ince ve zayiflar. Tüm vücud olarak zayiflar, pek kivrimli vücutlari yok..
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi