yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Do You Think About How Can Korean Women And Men Stay Weak?
Bence yemeklerinden hep sebze üzerine ya ondandir diye düsünüyorum.
Bir defa genel olarak hepsi ince oldugundan, genetiktir..
Yeme aliskanlikliari yüzyillardir ayni, anne babalarindan ne görüyorlarsa onu yiyorlar..
Makarnadan sebze tasiyor. Bitki çaylari dolu. Pilav yine sebzeli. Yag çok az... Bir kaç nesil böyle yese, o bir kaç neslin sonrasi da onlara benzer bence. Opucuk

Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)
Sekerli yiyeceklerden yagli yiyeceklerden olabildigince kaçiniyorlar diye biliyorum bence bu yüzden. (:
Bence sorun tuzda benim bildigim kadariyla tuz hemen hemen hiç kullanmiyorlar.
İmza eni en fazla 400 olmalı.
Az yagli çok sebzeli yiyorlar. Eti, özellikle kirmizi eti çok tüketmiyorlar. Bizde oldugu gibi yagli kizartmalar mutfaklarinda yok sanirim. Ama en önemli besin sanirim soya. Ciltleri de soyayi çok tükettikleri için hiç kirismiyor. Oyuncularin yaslarina bakinca agzim açik kaliyor. Kadin elli yasina gelmis benim yüzüm onunkinden fazla kirisik dolu.Smile

Evet gerçekten yaslarini hiç göstermiyorlar.
Ayna programindan duydum tuzlu, sekerli, ve ekmek tarzi seyler yemiyorlarmis.
Koreliler 1 dilim baklavayi bitiremiyormus.
Az yagli ve çok sebzeli yediklerinden dolayi bu kadar zayiflar. Ama kilolu olanlarda var. (:
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Yagsiz saglikli besleniyorlar ayni zamanda da formda kaliyorlar.
Valla ben de hayranim zayifliklarina. Ben de zayifim ama onlar kadar degil. Çok saglikli besleniyorlar. Bizler gibi yagli tuzlu ve sekerli yiyecekler yemiyorlar.1 aydir ben de onlar gibi besleniyorum ve tam 5 kilo verdim ve malesef hastanelik oldum. Ama zayiflamak isteyenlere onlarin beslenmelerini tavsiye ederim tabi dikkatli olmalari ve doktorlara danismalari gerekiyor...
Ben herseylerine hayranim onlarin genlerinde var galiba zayiflik.SmileSmile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi