yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Do You Think About How Can Korean Women And Men Stay Weak?
Bence spor yapiyolardir ama adamlar aç yasiyor ben oraya gitsem 10 tane Vakfikebir ekmegi getiririm mideleri bayram eder 5 kalip tereyagi Akçaabat köftesi bi çuvalda findik getirirdim bilmiyorlar nasil olsa onlarin zayif kalmalari bence yemeklerinin lezzetsizligi. Biggrin
İmzanız 400*103 boyutunu aştığı için silinmiştir.
Orda olsaydim bende zayif olurdum sanirim çok igrenç yemekleri oluyor. Smile
adasdasd
Bünyesi kabul etmiyordur bende öyleyim. O kadar bos bogazim ama incecigim...Biggrin
Büyük bir ihtimalle yediklerinden dolayidir. 50 kilo fazla görünüyor kizlarda, inanilmaz ya degil mi? Bizim annelerimiz ne der böyle bir kiloya sahip olsak.Biggrin
Bence genetik olabilir ... He birde yedikleri bizimkiler gibi yagli falan degilki adamlar saglikli besleniyor kardesim .. Mesela ben Kore'yi tanidim acayipte özendim 4 ay diyet yaptim sporda yaptim 15 kilo verdim simdi 71 kiloyum ve hala devam ediyorum ... Ama gerçekten faydasi oldu kendimi daha güzel hissediyorum ... Hedefim 55 kilo. Onay Allahrazi Biggrin
♫ ♫ .. PJM ... ♥ ...

SS501 ~ SuJu ~ TVXQ ~ Se7eN ~ BİGBANG ~ CN Blue ~ SM The Ballad
U-Kiss ~ Teen Top ~ Co-Ed ~ T-ara ~ IU ~ Kim Bum Soo ~ FT. Island

2 sene sonra foruma dönüş ... Smile 05.11.2012

Genlerle alakali bir durum saniyorum. Onlara 40 45 kilo yakisiyor ama bize zaten o kiloda olsakta yakismaz yüzümüz gözümüz çöküyor.Biggrin
Valla çok yiyorlar ama hiç hareketsiz kalmiyorlar.. Ne kadar yemek o kadar enerji... Enerjiyi de yakinca kilo falan tutmazsin yani. Onay
Ama tabi genlerinde alakasi var...
♥ Urineun BIGBANG ♥
BIGBANG'in 6 Yılı!!! VIP'liğimin 4. Yılı!!

[Resim: a2zueqv.gif]
Bence genetik zayif olmalarinin nedeni.
Ama birde çok yemek yapip onlardan azar azar tadiyorlar, ayrica sagliklarina ve güzelliklerine çok dikkat ediyorlar, bu yüzden kilolu olmamak için yagli ve sagliksiz yiyeceklerden uzak duruyor olabilirler. Smile

The darkest nights produce the brightest stars.
-Always keep the faith.
TVXQ/JYJ

Bence yesil çay ve spor yapmalari.. Birde onlarin belki genetiklerinde olabilir ...Biggrin

Ben günde 7-8 kere yiyorum ve çok inceyim genetikdir heralde. Biggrin

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi