yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Do You Think About How Can Korean Women And Men Stay Weak?
Çok çalisiyorlar yemek yemeye firsat bulmuyorlardir...Biggrin
Genetik + dikkat ediyorlar bence keske ben de öyle olsam of. Aglaelsalla Aglaelsalla
LeeMin Ho-Kim Jeong Hoon-Yoon Eun Hye-Kim Joon-Boys Over Flowers-Kim Bum-My Girl-Lee Dong Wook-My Fair Lady-Korea-FANs-DÜşlerimin Prensi-FUll House-Denizler imparatoru-So Ji Sub Fanları-♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥
En önemlisi adamlar yagli yemiyor ekmek yemiyor pirinç yiyor agir yemekler yemiyorlar balik yiyorlar.
Valla bende arkadaslara katiliyorum hem genetik hemde yedikleri hep ot yada buharda pisirilen etler... Pilavlarida bizimki gibi yagli degil ve balik bolca tüketiyorlar ne diyelim helal olsun.Biggrin
**DİKKAT *(¯`°.•°•SS501 Fan Club•°•.°´¯)*ÜYESİDİR!!**
Saglikli yemekler ve spor bence...Smile
Yang mi Kyeong
Kyeon Miri
Lee Young ae
SS501
Genetik ve beslenme tarzi..Baska açiklamasi yok. Smile
Saglikli ve dinç olmalarinda en önemlisi bilhassa sebzeler ve deniz ürünlerinin sofralarda yer bulmasidir... Zayif olmalarinin en büyük sebebi kültürlerinde Ekmek yok... Paylasiminiz için tesekkür ederim...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Yemekle hiç ilgisi yok ya genlerden kaynaklaniyor yani irsi birsey veya spor.
(12-10-2009, Saat: 15:53)irfaner yazdı: Saglikli ve dinç olmalarinda en önemlisi bilhassa sebzeler ve deniz ürünlerinin sofralarda yer bulmasidir... Zayif olmalarinin en büyük sebebi kültürlerinde Ekmek yok... Paylasiminiz için tesekkür ederim...

Katiliyorum sana kültürlerinde ekmek yok. Smile Pirinç var.Biggrin
Yagsiz yemekler ve spor sayesinde zayiflar diye düsünüyorum. Smile
Konu için tesekkürler canim. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi