yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Do You Think About Common Aspects of Korean Dramas?
(08-08-2011, Saat: 23:04)asina yazdı: Ohoo. O kadar var ki. Aklima gelenleri yazayim.
Basrol kiz çogunlukla hatta hep aptaldi. (Aptal deyince kizmayin bana öyle.
Basrol erkek karizma gözde bir kisiliktir.
Çogunlukla dizilerde kiz ve erkek arasinda para sorunu vardir. (Biri zenginken digeri fakir gibi.)
Bu kizla erkek çikmaya basladigi andan itibaren çok geçmeden aralari bozulur. (Artik ben ilk öpüsmenin ardindan 'Hah basliyoruz. Allah bilir ne olacak? ' diyorum. )
Umm Erkek çok kibar , akilli (IQsü yüksek. ) kiz ise her seyi yiyen , nerde nasil davranmasini bilmeyen , akilli olmayan biridir.
Su ask çemberlerine dörtgenlerine üçgenlerine hastayim. O, onu sever. Öbürü de onu.
Aman o kadar varkiiii. Suan bir isim var. Bu kadar yeter sanirim.

Aynen hepsine katiliyorum.
Özellikle kizin aptal olmasi ve her buldugunu yemesine. Biggrin
Erkek karakterler çogunlukla asiri güçlü, kararli tipler oluyor ama kizlar :S
birde her sey peri masali gibi mübarek.
en olmadik kisiler birbirine asik oluyor.
Ask çokgenleride bir diger klise malesef
There is still hope!!!
1. Bölüm: Fakir ama gururlu bir kiz vardir. Kizin siradan bir hayati vardir. Kiz ya çok güzeldir ya da vasattir.(Diziden diziye degisir. Bazen çok itici de olabilir.)
2. Bölüm: O kizla karsilasacak olan çok yakisikli bir oglan vardir. Tabi oglanda baba parasi çoktur. Ve oglanin burnu bir karis havadadir. Kimseye bakmaz. Bütün kizlar onun pesindedir.
3. Bölüm: Nasilsa bu ikisi karsilasirlar. Ikisi de birbirini sevmez. Birbirlerine ya laf atar ya da öyle pis pis bakisirlar iste. Bu kadar bu bölüm de.
4. Bölüm: Bir kiz çikar ortaya. O zengin oglanin eski kiz arkadasidir. Bir türlü oglanin pesinden ayrilmaz. Bu arada bu ikisi de hep öyle kader bahanesiyle karsilasip dururlar.
5.,6.,7. Bölümler: Ya hep bu karsilasmalar falan filan fistik yürür.
8. Bölüm: Bu bölümde oglanla kiz biraz daha anlasmaya falan baslar. Tabi tam bu dönemde zengin oglanin, yine yakisikli ve zengin arkadasi maydonoz olur ve fakir kiza o da asik olur.
9. Bölüm: Hadi bakalim çik çikabilirsen isin içinden simdi!!!
10. Bölüm: Zengin arkadasla fakir kiz yakinlasir. Tabi bu arada asil oglan da çatlar.
11. Bölüm: Oturup senaryo yazmam kalmadi bir!!!
12. Bölüm: Fakir kiz 2.dkda bir aglar ve sirasiyla oglanlar teselli eder. Sarilir, kucagina alir.(Kisaca süpermenlik yaparlar!!!)
13. Bölüm: Artik isler netlesir. Zengin oglanin arkadasi aralarindan çekilmeye karar verir. ( O kadar ugrastan sonra! Daha erken yapaydi ya sunu!) Fakir kizla zengin oglan birbirlerini severler.
14. Bölüm: Ister misin senaryo uzasin arkadas!!! Hoppala! Bu sefer de zengin oglanin anasi maydonoz olur.
15. Bölüm: Ya kisaca böyle gider iste. Sonunda bu ikisi kavusurlar evlenirler falan.
Izledgim dizilerden aklimda kalan bunlar valla!Smile
Hey beyler! Bu gece votka açıyoruz ve sonra da alemlere dalıyoruz! Hep beraber!!! Her zaman ki gibi değil mi:?http://1.bp.blogspot.com/-djhOa_Oe53A/Tf4gUkjk6mI/AAAAAAAAUxU/IlCn0qfuTik/s1600/2p.png
ayni kiza 2 kisi asik oluyor
kizin asik oldugu kisi hep kiza sert davranan ama arasira onu sasirtip iyi davranan tip oluyor
erkekler genelde ya çok yakin arkadas ya kardes çikiyor
kiz fakir erkek zengin oluyor.
sonunda kiz hep kendine kötü davranani seçiyor Biggrin
Arkadaslarim tüm ortak yönlerini yazmislar benim eklemek istedigim sadece bir iki sey var ki buda bizi ençok çeken yönleri bence.Türü ister komedi olsun ister romantik izleyiciyi sürekli gülümsetebilen bir mizah ve seviyeli,bir o kadarda derin iliskilere sahipler...
[Resim: snapshot20101025205301k.jpg]
MÜZİĞİNLE KULAĞIMI
SEVGİN VE ŞEVKATİNLE KALBİMİ DOLDURDUN
İYİ Kİ VARSIN
Öncelikle düsman dahi olsalar birbirlerine gösterdikleri Saygi.
Entrikalarla basa çikmak için uyguladiklari taktik.
Tabii ki de ask....
Asklari süper. Özellikle Denizler Imparatorlugunda Song Il Gook 'un Kiza duymus oldugu ask...
Hepsi Ask Üzerine Ve Aska Çok Önem Verildigi Gösterilen Dizi Ve Filmler...
Birbirlerine Duyulan Saygi,Sevgi,Sevkat,Duyarlilik Hepsinde Var..Ve Bunlar Sayesinde Insanlari Etkiliyor Tüm Dizi Ve Filmler ...
Kesinlikle Kore dizilerinde ask üçgeni oluyor,izledigim bütün dizilerde bu vardi.Neredeyse bütün Kore dizileri insani bagimli yapiyor....
Çogunda bir kiz için 2 erkek olmasi. Biggrin
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
Mutlaka basroldekilerden birinini anne ya da babasi ölmüs olur.
[Resim: 10114.png]
Bi defa hemen hemen basrol kizlari pasakli oluyo ve dizi boyunca asaliyolar koreli senaristlerin hemen hemen hepsinin uyguladigi bi yöntem ,oglanlari ise bi içim suBiggrin Muhakkak ama muhakkak ask üçgenleri veya dörgenleri oluyo.Asklari ise muhtesem,ostlari fevkaladeSmile Birde dizi bi intikam üzerine basliyo.Sonunda intikaminin gereksiz oldugunu yada yanlis anlasilma oldugunu anliyolar.Biggrin Dizi finale kadar muhtesem gidiyor ve finalde maglum batiriyolar.Finalleri mutsuz bitirmeye de bayiliyolar.Izledigim en güzel tarihi diziler Kore dizileri.Artik Türk dizileri izlemez oldum.Biggrin
[Resim: avatar133233.gif]

Ben gülüşüne öldüm.
O gülüşüme güldü.
Farklıydık işte...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi