yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Do You Most Curious in Korea?
Ortami merak ediyorum.Okulu,isi,disariyi herseyi yani Biggrin

[Our's NOT fake!] B2ST Fan Club
·◦ ··●� 2PM Fan Club �●·· ◦· F.T İSLAND FAN CLUP
yasayiz tarzlarinin ortamlarini okul sistemini yemeklerini en çok merakettiklerim ilk aklima gelenler
Herseyi Biggrin
Some of you may remember me...
herseyii tektek saymama gerek yok sanirim zaten çok uzun sürer.....a dan z ye kore yanii.....
İmzanız bir sayfayı kaplıyor.
ohoooo o kadar çok seyi merak ediyorum ki önce saraylari, insanlarini, alisveris merkezlerini,balik pazarini,lokantalari vee tabi ki bir de korede bulunan türk okulu çok ama çok merak ediyorum...........
SmileBiggrinSmileBiggrinSmile
Super Junior | SNSD | NCT | Sung Hanbin | RIIZE
smtown+family
O kadar çok sey var ki merak ettigim..Ama basta Seul geliyor tabi. Allahrazi
EXO
"Love Me Right"
>> Baekhyun <<

♔ hook blade
en cok sehirleri ve köy hayatlarini tabi dizilerde görüyoruz ama orada kalmak yakindan görmek daha güzel olur oyunculardan cok normal insanlari merak ediyorum
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
(18-11-2008, Saat: 21:34)duygu_kore yazdı: ben en çok kore insanlarini ve yasayislarini merak ediyorum

evet sana katiliyorum.Gerçekten düsündügüm gibiler mi,dizilerden az çok bir fikrimiz var ama ne kadar dogru.
Insanlari , gelenekleri , sokaklari , Koreli insanlarin günlük hayatlarini , yediklerini , içtiklerini , kisacasi her seyi çok merak ediyorum. Önüne en kelimesini koyacaksam da "insanlari" derdim. Bir yabanciyla , özellikle bir Türkle nasil iletisim kuracaklarini, mimiklerini vs. merak ediyorum cidden. Smile
So close no matter how far
내 사랑하는 친구 ♥

Ümit öylece kaldı da ümide değeni söyle kim aldı?
(16-11-2008, Saat: 16:46)Lovin Jae yazdı: herseyi merak ediyorum bunlari saymaya ömür yetmez Smile Smile

BencedeBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi